- Poruka
- 40.464
Nisam više moderator pa ne mogu da pišem u administraciji, ali mogu ovde
. Vidim da je zatvorena nekadašnja kafana na književnosti. Predlažem da se otvori sasvim nova npr Knjiški moljac 14, koja će biti zaista duhovnog tipa, gde se mogu postavljati stihovi, razna razmišljanja, muzika, svakodnevni događaji, razgovori, ali nekako sa duhovnom atmosferom. Moderatori da brišu sve što izlazi van ovih okvira. O tome sam pričala sa @Baudrillard -jem. Putopisi, opisi putovanja, sve što liči na knjižecnu formu a dijaloškog je tipa tu može da se nalazi 
Drugo,meni se nikada nije sviđala nešto tema na ljisu "Trenutna dešavanja", ali kao moderator nisam htela još i to da pokrećem od drugih gorućih tema
, ali nekako mi i sterilan naziv. Lično bih spojila tu temu sa "ljubav, sex, muyika", da ljudi i postavljaju pesme i raygovaraju o stvarima... yapravo bih joj dala nayiv one kafane na hobijima "žalosna sova".. ili ona da se prebaci tu. Nekako da ima zanimljiv i privlačan naziv... Tu će se ljudi možda i slobodnije zezati, muvati, itd... a i mogu da se komentarišu pesme itd...Šta misli @Trust no one jer je on mod na i na ljisu i na hobijima ?
Ili prosto dati neki drugi originalni nayiv tipa "sve nijanse sivog" ili tako nešto 
Eto dva predloga
pozdrav svima

Drugo,meni se nikada nije sviđala nešto tema na ljisu "Trenutna dešavanja", ali kao moderator nisam htela još i to da pokrećem od drugih gorućih tema

Eto dva predloga
pozdrav svima
Upvote
0