Stalna mušterija

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta određuje da kupujete na jednom mestu?

• niske cene

• veliki izbor robe

• ljubaznost prodavca

• brzina usluge

• lokacija prodavnice (u blizini posla ili kuće)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da ne otvaram novu temu, aj da iskoristim i da pitam kako se ponašate u određenim situacijama
Kada vam prodavac vrati manje kusur, jel se ljutite, više ne dolazite, ili mirno uzmete svoj kusur smatrajući da je prodavac slučajno pogrešio?
A kad vam vrati više kusur, jel i onda reagujete, vraćate višak?

a da li šaljete svoje maloletno dete da vam kupi cigare i kako reagujete akl prodavac neće da mu proda?

Ako mi vrati manje, niti se ljutim, niti mirno uzmem kusur, nego kažem da mi nije dobro vraćeno. Ako nije u pitanju dinar, dva, pet...Na to ne reagujem.
Ako mi vrati više, kažem da se prevario. Ako primetim da mi nešto nije naplatio, kažem. Ne želim da svesno utičem na njegov manjak.
Nemam maloletno dete.

Da ne otvaram novu temu, aj da iskoristim i da pitam kako se ponašate u određenim situacijama
Kada vam prodavac vrati manje kusur, jel se ljutite, više ne dolazite, ili mirno uzmete svoj kusur smatrajući da je prodavac slučajno pogrešio?

a da li šaljete svoje maloletno dete da vam kupi cigare i kako reagujete akl prodavac neće da mu proda?

Ne ljutim se, kažem da je manje vratio i da koriguje. Vratim višak uvek...kad se desi... ša dete...proda mu, zašto ne bi prodao, moje dete je tv zvezda i znaju nas :lol:

Kod kusura je najverovatnije da neću da obratim pažnju, ali ako mi je nelogično, samo kažem da li mogu da vidim kako je obračunato...i to vrrrrlo retko..

Ne ljutim se, lepo kazem da je pogresio i ne smatram da je namerno vratio manje..desava se, ceo dan covek broji logicno je i da ce da se zbuni...
Kad vrati vise, isto, lepo kazem...sitnis me ne zanima i uvek dajem najkrupniju novcanicu a kad se sitnis nakupi odem i obradujem prodavce....:)

Decu nikad nisam slala po cigarete cak ni kad to nije bilo zabranjeno...

e, mom klincu nisu hteli da prodaju cigarete u prodavnici u kojoj smo stalne mušterije...džaba je on objašnjavao da je za roditelje i da će majka da ga prekorava..prekoravatje me majka..reko on..ali su bili dosledni...

ispravno. podržafam.

Mene izuzetno zivcira kada menjaju kadar na svakih 7 dana
Taman se naviknes na jedna lica ono dovedu još veće debile

- - - - - - - - - -

Kod kusura im tražim ili vratim zavisno od manjka viška
Dete neće da mi kupuje cigare iako je punoletno bojkotuje moje pušenje

Ne idem vise u hipermarkete jer mi to oduzima em vreme em novac. Kupim vise, a kad udjem ne umem da izadjem.
Kupujem u najblizoj radnji tj marketu, Aroma koji je odlicno snabdeven i radi 24h.
Nekada sam isla u te velike kupovine, pa kese pa vuci, pa dok se raspremim...
Pijaca za voce i povrce, sir kupujem kod iste porodice vec godinama a sve ostalo u Aromi jer mi je em najbliza dakle lokacija,em dobro snabdevena.

Lokacija mi je najbitnija, pa onda cena. U prizemlju zgrade je minimarket, a u radijusu od 100 metara u prečniku imam i još jednu prodavnicu i Maksi, pa upoređujem cene artikala kod svakog od njih... postoje neke stvari koje su jeftinije kod jednih, neke su jeftinije kod drugih, pa obraćam pažnju na to, ali na kraju dana, većinu kupovine obavljam u Maksiju, jer je, logično, jeftiniji od većine str-ova. U hipermarkete ne idem. To što bih u njima uštedeo 100 na 1000 dinara mi nije dovoljan ekonomski podstrek u odnosu na cimanje da dođem do njih. Možda bih otišao ako bih morao da odem u neku baš ogromnu mega kupovinu...

Ljubazni prodavci me pomalo nerviraju, da budem iskren. Ima jedan lik na kasi u Maksiju u komšiluku, izuzetno ljubazan, ćaska sa ljudima, predusetljiv, sve on pakuje u kese... kad ga vidim, uvek idem na drugu kasu, taman na njoj bio red od 10 ljudi, a kod njega nikog. Mislim, cenim njegov trud, pozitivnu energiju i to, ali brate, ne želim da se socijalizujem na jebenoj kasi, šta me smaraš jbt, naplati mi šta dugujem i ćao.

U ovom minimarketu radi kasirka, žena reč ne progovara, ni cenu na kraju kad sve otkuca, jer zna da je vidim i sam. Ništa "dobar dan", "doviđenja"... moja omiljena kasirka ikad. :zaljubljena:

Zato ja ne idem po mini marketima, kad ih naviknes da kupujes kod njih ne mozes vise da se spases...najvise volim hipermarkete, ne zbog cena, nego zbog mnogo robe koja moze da se mirnovrazgleda bez da mi neko dise za vrat.

- - - - - - - - - -

I volim pijace.

Back