stalker 2

white_warg

Iskusan
Poruka
5.889
Ova tema se nadovezuje na onu moju prethodnu.
Dete koje me prati i uhodi na drustvenoj mrezi Wattpad ne odustaje.
Sto je najgore, obrnula je pricu i pocela da salje poruke administratorima kako ja nju uhodim.
Ljudi moji...ne daj Boze da mi jednog dana ta mala padne pod sake. Ostala bih na dozivotnoj robiji.
Ima li neko neki savet?

za sve one koji imaju problema sa stalkerima, ali koji se baziraju na tome da smatrate svoj život ugroženim, da vam je emotivno stanje narušeno pod uticajem stalkera, prosto prijavite policiji. Oni će da proslede to radu za visoko tehnološki kriminal. tako da, od kvazi kukanja na forumu nećete dobiti ništa.

Ако јој живот зависи од друшвених мрежа, е јеббеш такав живот!
Свака мрежа има опцију игноре или црну листу. Довољно је да је укључи.
ali ona tvrdi da nju neko progoni sa novih profila, da joj piše, bla bla. Poznata devojka. Šta će biti kad postane mega popularan autor. :mrgreen:

Имам ја савет, то је само друштвена мрежа. Чему цимање.
znam ali dve godine, i ne odustaje.

za sve one koji imaju problema sa stalkerima, ali koji se baziraju na tome da smatrate svoj život ugroženim, da vam je emotivno stanje narušeno pod uticajem stalkera, prosto prijavite policiji. Oni će da proslede to radu za visoko tehnološki kriminal. tako da, od kvazi kukanja na forumu nećete dobiti ništa.
ja ne kukam.
a ti mars sa mojih tema.

znam ali dve godine, i ne odustaje.

ja ne kukam.
a ti mars sa mojih tema.
Не знам о којој друштвеној мрежи се ради, тј нисам чуо за тај Ватпад (ако се уопште тако изговара) , зар не постоје тамо неки админи који би га санкционисали? Сликаш све и документујеш и даш им на увид да то већ дуго траје.. Ако и то не помогне онда се јбг помириш са чињеницом да си наишла на опсесивну будалу и гледаш да исчилираш колико можеш.

Не знам о којој друштвеној мрежи се ради, тј нисам чуо за тај Ватпад (ако се уопште тако изговара) , зар не постоје тамо неки админи који би га санкционисали? Сликаш све и документујеш и даш им на увид да то већ дуго траје.. Ако и то не помогне онда се јбг помириш са чињеницом да си наишла на опсесивну будалу и гледаш да исчилираш колико можеш.
Losa je platforma. Tamo pises knjige /price. Ali ne postoji kvalitetna sigurnost. Block opcija nista ne menja. Ti ne moras biti registrovan da bi uopste gledao neciji profil. Mnogo mana.

obriši trenutni profil i napravoi drugi ali ne stavljaj nikakve informacije koje bi mogle da te povežu sa predhodnim profilom i mirna si...ne može da te niko uhodi ako ne može da te nađe

epa onda nisam pametan...a i ljudi koji hiće na bilo koji način da budu u centru pažnje moraju da prihvate da ta pažnja neče uvek biti pozitivna od svakog i da jednostavno ignorišu provokacije...
Upravo. Ko zeli biti na drustvenim mrezama da reklamira sebe na bilo koji nacin, mora se nositi sa tim stvarima. Ko ne ume to da prihvati, neka se ne reklamira

Posebno ako neko piskara, mora nauciti kritike da saslusa.

Ne mogu da obrišem profil. Tu su mi knjige koje pišem.
onda kao što rekoh,navikni se na činjenicu da ako bilo čime privlačiš pažnju na internetu neće sva pažnja koju dobijaš biti pozitivna i nauči da ignorišeš ono što nisu konstruktivne kritike...
A što se tiče pisanja,da bi izbegla gomile negativnih kritika koje nisu konstruktivne i iz kojih ne možeš da oceniš šta treba da se popravi,prvo sastavi negde gde to niko neće da čita,za svoju dušu priču koju želiš da ispričaš pa onda daj ljudima za koje znaš da će realno oceniti tvoj rad da pročitaju i da ti kažeu šta im se sviđa i ne sviđa,možda ti daju i neki savet ili predlože nešto,poslušaš ih popraviš,pa opet nek čitaju i ako kažu da nije loše onda postaviš negde gde će veći broj ljudi moći to da čita.

onda kao što rekoh,navikni se na činjenicu da ako bilo čime privlačiš pažnju na internetu neće sva pažnja koju dobijaš biti pozitivna i nauči da ignorišeš ono što nisu konstruktivne kritike...
A što se tiče pisanja,da bi izbegla gomile negativnih kritika koje nisu konstruktivne i iz kojih ne možeš da oceniš šta treba da se popravi,prvo sastavi negde gde to niko neće da čita,za svoju dušu priču koju želiš da ispričaš pa onda daj ljudima za koje znaš da će realno oceniti tvoj rad da pročitaju i da ti kažeu šta im se sviđa i ne sviđa,možda ti daju i neki savet ili predlože nešto,poslušaš ih popraviš,pa opet nek čitaju i ako kažu da nije loše onda postaviš negde gde će veći broj ljudi moći to da čita.
subjektivni je pojam konstruktivne kritike. kad imaš fanbase, oni će ti deliti samo komplimente, a nigde negativna kritika ili šta popraviti. Kada dobije negativnu kritiku, doživeće to uvredom i odbiće da posluša dobar savet. U tome je ogroman problem. Kada sam pisao pesme, mnogi su mi davali komplimente, ali je bilo i negativnih. I meni više znače negativni jer su šamar otrežnjenja, razmisliti da li se može bolje.

Ako ti neko laska, ne znači da si dobar u nečemu, to je jako važno razumeti. Pravi pisac uvek otvara prostor za kritiku i sasluša. To je stvar razvoja.

Back