Stage 1 za Audi A3 2013 1.6tdi 77kw manuel

Stage 1 nije problem to je cipovanje bez menjanja hardwara ..Zavisi od stanja tvog motora i onoga koji radi mapu ....Ako nađeš nekog ko zna posao nebi trebao da imaš problema ..Kukic u Banjaluci ti je jako dobar za te stvari a uzima oko 100€ ..Radio kod njega više puta . za koji dan ću opet :)

mario koliko si ti do sad vozio cipovanih automobila tj probao s obzirom da za skoro 30 godina imao si 2 licna automobila?
Tvoj i20 ne moze da se cipuje pa shodno tome cemu piskaranje koje je netacno?
Pitam onako da vidimo kako mozes da odvalis ovakvu glupost da se tek sa 50 ks oseti da je auto jaci.

Jel ima neko iskustvo sa stage 1 za audi a3 2013 1.6tdi 77kw hocu da stavim stage 1 pa dali ima neko nekakvih problema??
Motor bi trebao sasvim normalno da to svari. Tu bi išlo do recimo oko 130 ks.
Međutim, svakako će ti kraće trajati plivajući zamajac i celo kvačilo, a trpeće i menjač, poluosovine, homokinetički ...
Ključno je koliko je zaista auto prešao i u kakvom je stanju.

mario koliko si ti do sad vozio cipovanih automobila tj probao s obzirom da za skoro 30 godina imao si 2 licna automobila?
Tvoj i20 ne moze da se cipuje pa shodno tome cemu piskaranje koje je netacno?
Pitam onako da vidimo kako mozes da odvalis ovakvu glupost da se tek sa 50 ks oseti da je auto jaci.
Da si ti vozio nešto bolje od ženinog punta pa i da te razumem. :kafa:

Motor bi trebao sasvim normalno da to svari. Tu bi išlo do recimo oko 130 ks.
Međutim, svakako će ti kraće trajati plivajući zamajac i celo kvačilo, a trpeće i menjač, poluosovine, homokinetički ...
Ključno je koliko je zaista auto prešao i u kakvom je stanju.
Kraćeće trajati turbina i plivajući ali samo ukoliko nisu isti serijski delovi u svim modelima. Uglavnom su to sve identični delovi uopticaju pa je amortizacija neznatna. Ja sam imao korada i stavio set korpa lamela od venta 1.9 tdi i mislim da je oktavija bila navedena isto. Opet i aftermarket delovi su upitnog kvaliteta. Ja sam birao najbolji za istu lovu što je kod nas pravilo.

Za iste pare dobijaš krš i kvalitet.

Back