Staford ubio babu

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Banovan
Poruka
15.456
u Zadru Staford izujedao babu i ona je od posledica ujeda preminula.
da li ste za to da se pojedine rase pasa zakonski zabrane kao kućni ljubimci?

Americki-Stafa.jpg

https://www.index.hr/vijesti/clanak...ord-unuk-uhicen/2534369.aspx?index_tid=458988

jbg nigde nisam pročitao da je Vučjak ili Haski ubio babu ili izgizao dete.. a za ove Staforde, Pitove, Akite i Buldoge stalno čitam..ipak su problematični
Kada sam dobio kćerkicu vratio sam ga ocu. Bilo me ipak strah da se nebi šta dogodilo. Istina je da njima to stoji u genima ( agresivnost ) kod mene nikada nije pokazao

Kada sam dobio kćerkicu vratio sam ga ocu. Bilo me ipak strah da se nebi šta dogodilo. Istina je da njima to stoji u genima ( agresivnost ) kod mene nikada nije pokazao
jbg nikad se ne zna kad će da mu dođe da rastrgne nekog.. ne bi se ja zezao sa tim.. to je kao da imaš tempiranu bombu koja svakog časa može da eksplodira..
ne verujem u one priče: ma neće on, dobar je itd..

jbg nikad se ne zna kad će da mu dođe da rastrgne nekog.. ne bi se ja zezao sa tim.. to je kao da imaš tempiranu bombu koja svakog časa može da eksplodira..
ne verujem u one priče: ma neće on, dobar je itd..
Jedan moj komsija, napao ga pas isto jedna od tih opasnih vrsta ali ne znam tacno koja, da sad ne lupam ovde, povredio mu je ruku i imao je malo ozbiljniju operaciju ali opet dobro prosao.

Back