Sotir zvani djubre Elita Poruka 21.519 15.12.2016. u 15:48 - Stado #1 Novi film Nikole Koja . Jel gledao neko ? Kakav je ? Da li se isplati otici u bioskop i pogledati ga ?
Novi film Nikole Koja . Jel gledao neko ? Kakav je ? Da li se isplati otici u bioskop i pogledati ga ?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 237.053 15.12.2016. u 20:24 - Stado #2 i posle date sanse novim domacim ostvarenjima osetim se ko magarac
Sotir zvani djubre Elita Poruka 21.519 15.12.2016. u 22:14 - Stado #3 georgejune: i posle date sanse novim domacim ostvarenjima osetim se ko magarac Kliknite za proširenje... Tako sam se i ja osetio kad sam pogledao Jesen samuraja i Malog budu i jos novijih filmova tipa Igra u tami , Panama . . itd . Negde od pocetka 80tih pa do 2008. Srbija je svake godine izbacivala vrhunskih filmova kolko oces . A onda tu negde oko 2008. godine smo pukli . Od tad retko sta dobro da snimimo .
georgejune: i posle date sanse novim domacim ostvarenjima osetim se ko magarac Kliknite za proširenje... Tako sam se i ja osetio kad sam pogledao Jesen samuraja i Malog budu i jos novijih filmova tipa Igra u tami , Panama . . itd . Negde od pocetka 80tih pa do 2008. Srbija je svake godine izbacivala vrhunskih filmova kolko oces . A onda tu negde oko 2008. godine smo pukli . Od tad retko sta dobro da snimimo .