8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.351
I ovde dodaj svemocnog nemackog petoligasa Olimpiju Lophejm koji mogu da se pohvale da su pobedili vicesampiona Srbije Partizan!
A po čemu je bruka igrati nerešeno sa Livornom i izgubiti od nekog rumunskog kluba u gostima sa 1-0? Verovatno ni ti neznaš.Rainbow Six:1987. Fljamurtari - PARTIZAN 2:0
1989. PARTIZAN - Dinamo ( Bukurešt ) 0:2
20.08.1996. Nacional ( Bukurešt ) – PARTIZAN 1:0
10.08.2000. Sliema – PARTIZAN 2:1
30.07.1997. Kroacija – PARTIZAN 5:0
28.09.2001. SK Rapid Wien – PARTIZAN 5:1
14.11.2002. Slavia Praha – PARTIZAN 5:1
29.09.2005. PARTIZAN – Maccabi Petach Tikva 2:5
2.11.2006. PARTIZAN – Marco Amelia 1:1
29.11.2006. PARTIZAN – Okser 1:4...
FLUID:A po čemu je bruka igrati nerešeno sa Livornom i izgubiti od nekog rumunskog kluba u gostima sa 1-0?
Besmisleno? Ha! Evo malo nešto o pravom besmislu:FLUID:A po čemu je bruka igrati nerešeno sa Livornom i izgubiti od nekog rumunskog kluba u gostima sa 1-0? ...
Nego, važno je da se nešto kuca po tastaturi makar to bilo besmisleno.
FLUID:A po čemu je bruka igrati nerešeno sa Livornom i izgubiti od nekog rumunskog kluba u gostima sa 1-0?
I šta ti je ovo? Deda Mraz!!! A kako da otvorim navijače?RashaPFC:
FLUID:@Rainbow Six
Još jedan psihoDELIJA kome sagovornik nije ni potreban. Sam pita, sam odgovara, sam prepričava, sam zaključuje, sam lupeta,.. sam svoj majstor. Divno je to kad možeš sve u samo jednom postu, ali postaje suviše monotono. Povrh svega sve ovo što si napisao nema veze sa sa onim postom u kome sam napisao zašto su oni rezultati bruka, a što opet nema veze sa tim ko je bio na čelu Partizana kad su ti rezultati postignuti. Ni na kraj pameti mi nije bilo to, a i sami rezultati se ne mere po tome ko je vodio Partizan u tim utakmicama već kakvi su rezultati. E sad, što ti se umesto mrava priviđa slon to je do tvoje psihe, psihoDELIJO.
Ma ovde ima više aforizama nego u toj knjizi. Nesvesno se pišu. Ovde ima inspiracije za 3 knjige.v.v.ilic:Ćuti Fluid, nemoj da ti naglas čitam neke aforizme iz ove knjige koju držim u ruci.![]()
![]()
Nešto mi zvuči poznato.v.v.ilic:Bio jednom jedan Partizan!![]()
Kakav Partizan?:-|
Strašan Partizan!![]()
FLUID:Nešto mi zvuči poznato.![]()
Mislim ovo, ono... Marakana - neosvojiva tvrđava i te fore... A kad ono Milan i to onaj slavni. Toliko o neosvojivim tvrđavama. I tu nije bio kraj... Ali ta priča je već poznata.ZzZzZz:E pa kad je bruka izgubiti časno od šestostrukog prvaka Evrope samo zato što mu je u odbrani igrao Kostakurta, onda je i bruka igrati nerešeno sa Livornom koji po prvi put učestvuje u nekom UEFA takmičenju.
Kao što reče neko: Ovakvu priliku za plasman u LŠ nismo imali godinama![]()
B.A.L.:Slozio bih se sa tim da verovatno postoje malverzacije u vrhu FK Partizan.Ali zar mislite da toga nema u Crvenoj zvezdi?!Pa pogledajte samo zvezdin tim pola igraca su prodali...mozda su oni neko i nesto u Srbiji, ali u evropskim okvirima su 0.Zato manite se tih prica i iznosenja stavova po navijackoj pripadnosti...Fudbal u Srbiji je generalno s...nje zbog Piksija,Zeke,Bjeke...i ostalih ljudi koji peru novac u Srpskom fudbalu.
Ovaj zaokružen na slici gore nije Miki. Miki je ovaj levo što podigao ruku.B.A.L.:A na celu uprave Partizana...postavio bih Mikija iz VB.![]()
Tako brate! Ja znam da ti nisi pristrasan već da iz tebe zrači objektivnost. Kada bi samo ostali Grobari to shvatili kao što si shvatio ti.FLUID:Ne, nemoj tako. Neki će sad ovde da skoče kao da ih drma struja. :shock:
Pazi ovako, u Zvezdi nema malverzacija i nikad ih nije bilo, to je klub sa najlepšim igračima na planeti, idealan je jer su idealni u tom klubu, a to što "za ideale ginu budale" nema veze sa ovim klubom... Ma sve najbolje pričaj o Zvezdi da te ne pojede forumski mrak. 8-)![]()
![]()
Uzalud ti usmjerih one silne dileme. Umjesto da se malo sabereš i razmisliš o svom klubu za kojeg, uzgred budi rečeno nisi u stanju da definišeš šta je to trenutno u njemu što te na njega pozitivno asocira i stimuliše, te braniš, recimo sramotu protiv Livorna (sorry - protiv Marka Amelie) koja je već ušla u naslovne špicu sportskih emisija - ti se baviš sa mnom! Dobro si odlutao, a to prisutne može samo da zabavlja!FLUID:@Rainbow Six
Još jedan psihoDELIJA kome sagovornik nije ni potreban. Sam pita, sam odgovara, sam prepričava, sam zaključuje, sam lupeta,.. sam svoj majstor. Divno je to kad možeš sve u samo jednom postu, ali postaje suviše monotono...
A dal' si možda sebi negdje zapisao kada ste je vi zadnji put osvojili???FLUID:...Toliko o neosvojivim tvrđavama. I tu nije bio kraj... Ali ta priča je već poznata.