crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
ne mozemo da udjemo pored tebe
predebeo si
predebeo si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Messi# 19:I ja hoću na tu razglednicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nemam nista protiv. Mene su stavili iako sam aktivno poceo da saradjujem tek posto su Ilica banovali. Vidim da si i ti glasao da je on nepravedno banovan pa bih te na tu razglednicu i stavio. PozdravMessi# 19:I ja hoću na tu razglednicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato on sedi odozgo i salje vam sapun.crni lepotan:ne mozemo da udjemo pored tebe
predebeo si
Messi# 19:I ja hoću na tu razglednicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim da si "načitan"!!! Mora da ti je to glavna lektira!!! :razz:crni lepotan:ovo izgleda ko ona poternica za Legiom, Siptarom, Kumom i ostalima
Pogotovo ako je moderator tako bolesno sujetan da ostavlja temu sa anketom u kojoj smo se izjašnjavali o radu Vaskrslog eks moderatora, a ista takva anketa o njegovom radu odmah se cenzuriše!!!v.v.ilic:Vrlo interesantno sto se tice "modeliranja" Foruma. Odjednom, tema moze da se izbrise!!! Pre toga smo dobijali objasnjenje da se prvo zakljucava. A ponovo nasa prva stranica spiska tema je pod katancima. 7 komada!!! Zato se i smeju Krstarici.
ODVRATAN ČIN LICEMJERA!!!v.v.ilic:Ima jos jedna interesantna stvar. Pregledao sam sve svoje poruke sve do 30.04.2007 i nigde nisam nasao onu koju je Maradur objavio!!!![]()
![]()
![]()
On je nju napisao sam i optuzio mene!!!