Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Messi# 19:
I ja hoću na tu razglednicu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
c010.gif
c010.gif
c010.gif
c010.gif
c010.gif

.............

Messi# 19:
I ja hoću na tu razglednicu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FORUMSKI SINDIKAR SEVER

Primljeno k znanju, provjereno, razmotreno i ODOBRENO!!!

Novo izdanje razglednice naseg Foruma dopunjenog za još jednog člana.

Evo nas:

imagesnf9.jpg
lalineaavatareo6.gif
images2sx1.jpg
delijeseveravatarsq8.gif
copyofimg0144yu4ys0.jpg
d065rp3.gif
malenimassiob4.jpg

Zainteresovani za dopunu neka se obrate na moju adresu. Nakon detaljne provjere odluka o prijemu biće jednoglasno prihvaćena.

"Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo!!!"

Vrlo interesantno sto se tice "modeliranja" Foruma. Odjednom, tema moze da se izbrise!!! Pre toga smo dobijali objasnjenje da se prvo zakljucava. A ponovo nasa prva stranica spiska tema je pod katancima. 7 komada!!! Zato se i smeju Krstarici.

v.v.ilic:
Vrlo interesantno sto se tice "modeliranja" Foruma. Odjednom, tema moze da se izbrise!!! Pre toga smo dobijali objasnjenje da se prvo zakljucava. A ponovo nasa prva stranica spiska tema je pod katancima. 7 komada!!! Zato se i smeju Krstarici.
Pogotovo ako je moderator tako bolesno sujetan da ostavlja temu sa anketom u kojoj smo se izjašnjavali o radu Vaskrslog eks moderatora, a ista takva anketa o njegovom radu odmah se cenzuriše!!!
Ona stara anketa o njegovom "bivšem" kolegi mu ne smeta (iako ju je on lično već odavno zaključao), ali kada je riječ o temi šta njegova okolina misli o radu nevidljivog, eeee to je već tema za cenzuru!!!! Marauder je objektivan kao da je odrastao u SSSR-u, a ne u SAD!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Vrijeme koje sam u zadnjih 48 sati proveo ovdje na Fudbalu potvrdilo je moje prijašnje pretpostavke u vezi sa radom moderatora!!! Svojim licemjernim ponašanjem i nasilničkim forimskim rješenjima koja su na sve drugo prije ličila nego na pozicije koji mogu da afirmišu stanje diskusije na Fudbalu, moderator je ovaj forumski prostor doveo do opšteg i potpunog kolapsa uzajamnih kontakata i sporazimijevanja diskutanata!!! Prijetnje, ucjena, licemjerje, bezobrazluk te krajnja nesposobnost da se odradi posao koji mu je povjeren i kojeg se prihvatio, osnovna su obilježja moderiranja aktuelnog moderatora!!! Kakve li ironije, a on je velikom većinom naših glasova dobio široko povjerenje te je upravo tako zadužen za očuvanje reda na Fudbalu!!! Anketa o davanju povjerenja nije brisana, ali je zato Marauder uzeo sebi za pravo da briše anketu koja je pokazala da je to povjerenje postalo stvar istorije!!! On kao takav dovoljna je kazna sam sebi jer se pokazalo šta većina ovdje prisutnih misli o njemu!!! Većina se izjasnila šta misli o tom čovjeku i o onom liku u čiju je zaštitu moderator bio stao!!!
Kako sam i sam učesnik u diskusijama (dok su one još postojale) našao sam se u takvoj neprijatnoj situaciji da vam svima prisutnim saopštim da mi se svaki dalji boravak ovdje potpuno zgadio te da sam konačno donio odluku da se oprostim od daljeg postovanja na Fudbalu!!!!!!

Zato koristim ovu priliku da se pozdravim sa svima koji su mi pružili podršku u smislu razumijevanja situacije o kojoj pišem!!! Naročito pozdravljam članove FORUMSKOG SINDIKATA SEVER i sve druge Delije koje još nisu ušle u SINDIKAT!!! Posebno pozdravljam ilića i poručujem mu da mi je izuzetno žao što je na takav način iznevjeren od Maraudera u kojeg je nekad imao ogromno povjerenje!!!
Pozdrav i forumskoj gnjileži iz komšiluka i njihovoj podgu.noj muvi koja će se i sama prepoznati, a koja nam je svima jasno pokazala da ne zna kuda goni!!! (nek su mi i oni živi i zdravi)

Dakle pozz svima

Evo i ja cu da obelodanim neke svoje poruke na PP. Posto nemam saglasnost onog drugog ime cu da oznacim ***-----------------------------------------------------------------------
Citat:
Original postavio ***
Ма видех ја синођ да сте почели дупе да му померате, а он све са масним словима да објашњава :) кидао сам се од смеха. После ни мени није радила крстарица, и онда кад сам дошао све је било побрисано. Оставићемо их док не освојимо титулу у фудбалу, а то је убрзо :) а онда су наши :)

Ostavice mo ih na m,iru dok nam ponovo ne uzjasu na temu. Mozda bi bilo i dobro da se svi malo ucutite i nista da ne pisete po forumu nekoliko dana. Razmisli pa javi da se svi dogovorimo oko toga.

Ima slicnih poruka oko 600 Ostatak do 1000 su one ozbiljne.

Ima li u Pravilniku Krstarice i paragraf o tome sta se sme a sta ne sme pisati u PP? :evil:
Ima li paragraf da se na Krstarici ne sme saliti? (Da ne kazem zayebavati):evil:
Ima li da se ne sme vrsiti anketa o Forumasu ili moderatoru?:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back