Stacionirane crne džamija/totem kamere po bih

Tebi je sve ok kada treba da se otme novac od naroda, da nisi slučajno zaposlen u nekoj državnoj instituciji za istraživanje ruda i gubljenje vremena?
Ne, naprotiv, ogorceni protivnik rezima.
Ali, ako sa drugog kraja grada dodje pauk, sa dva radnika da podigne kretena koji se parkirao na autobusku ili ulaz u dvoriste, raskrsnicu... treba da mu se naplati. Zato kazem ako je opravdano.
Ako ja mogu i po 20 min da trazim parking, svako moze. A za parkiranje na mesta za invalide bih naplacivao trostruku kaznu.

Zakon je jasan i nedvosmislen, ako se vlasnik vozila pojavi može da dobije mandatnu kaznu i plati. Ako pauk podigne vozilo dužan je da čeka 15 minuta i tek potom da napusti mesto prekršaja.

Desi se nekada da podignu i neki luksuzan auto u strahinjića bana ali svake prestupne godine.
Ma kakvi ,bagra je dobila naredjenje da ne diraju te luksuzne automobile ,a ovamo pisaju po sirotinji.

Postavili su jednu totem džamija kameru pred samom granicom sa srbijom na mokroj gori! I to na nizbrdici! Normalno postavljen i znak ograničenja 60. Ako to nije pokvarenost ne znam šta je.

Pozivam građane BIH da ofarbaju florescentnom bojom kamere kako bi bile uočljive! Sada su mat crne!
Е нека их поставе на сваком правцу!

Бићеш ти уредан грађанин, видим ја :aha2:

Postavili su jednu totem džamija kameru pred samom granicom sa srbijom na mokroj gori! I to na nizbrdici! Normalno postavljen i znak ograničenja 60. Ako to nije pokvarenost ne znam šta je.

Pozivam građane BIH da ofarbaju florescentnom bojom kamere kako bi bile uočljive! Sada su mat crne!
Evo je u Istočnom Sarajevu, uočljiva!

radari_vraca_januar2022_DKRSA0003.jpg

Back