mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.582
To patrola kada meri tada nema znaka. Ovo su stacionirane kamere i moraju na 1 km sa svake strane da ima znak pazi snima se bezina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je sve ok kada treba da se otme novac od naroda, da nisi slučajno zaposlen u nekoj državnoj instituciji za istraživanje ruda i gubljenje vremena?U Novom Sadu ce da se placa i pokusaj odnosenja... Sto je po mom misljenju ok, ako je opravdano.
Ne, naprotiv, ogorceni protivnik rezima.Tebi je sve ok kada treba da se otme novac od naroda, da nisi slučajno zaposlen u nekoj državnoj instituciji za istraživanje ruda i gubljenje vremena?
Mozda se pokvari pa ga odnesu u servis, ili izgubi kljucDesi se nekada da podignu i neki luksuzan auto u strahinjića bana ali svake prestupne godine.
Ma kakvi ,bagra je dobila naredjenje da ne diraju te luksuzne automobile ,a ovamo pisaju po sirotinji.Zakon je jasan i nedvosmislen, ako se vlasnik vozila pojavi može da dobije mandatnu kaznu i plati. Ako pauk podigne vozilo dužan je da čeka 15 minuta i tek potom da napusti mesto prekršaja.
Desi se nekada da podignu i neki luksuzan auto u strahinjića bana ali svake prestupne godine.
pi*ka pandurska!Još je slagao, majke mi, bilo parkirano uz zgradu, na trotorau a napisao da je "auto zatečeno parkirano u raskrsnici"i kažem mu, pa ok, platiću, napišite nalog ali kakva raskrsnica? -zvaću pauka ako nastavite da se bunite!! i ušutim, šta ću.
Е нека их поставе на сваком правцу!Postavili su jednu totem džamija kameru pred samom granicom sa srbijom na mokroj gori! I to na nizbrdici! Normalno postavljen i znak ograničenja 60. Ako to nije pokvarenost ne znam šta je.
Pozivam građane BIH da ofarbaju florescentnom bojom kamere kako bi bile uočljive! Sada su mat crne!
Evo je u Istočnom Sarajevu, uočljiva!Postavili su jednu totem džamija kameru pred samom granicom sa srbijom na mokroj gori! I to na nizbrdici! Normalno postavljen i znak ograničenja 60. Ako to nije pokvarenost ne znam šta je.
Pozivam građane BIH da ofarbaju florescentnom bojom kamere kako bi bile uočljive! Sada su mat crne!
Imam naravno, i auto i potrebu da vozim svaki danKada nemaš vozačku naravno
Mislim da je to zabranjeno... kamera je pasivan uredjaj ne moze se detektovati kao radar izmedju ostalog...Ma ja imam navigaciju koja upozorava na kamere i brzinu.
Vozis po ogranicenju i gde je problem? I to jos kao stranac dizes frku kao da su ti kameru postavili u wc a ne na svojim putevima.Ma nemaš ti ni auto ni dozvolu kada si sklona ovakvim budalaštinama. Da se postavljaju kamere koje nisu adekvatno po zakonu obeležene.
Dobro je da je SVE u Srbiji po zakonu, pa se sad brinemo za BiH i da li oni postuju zakon.Ovo što se postavlja po BIH je zlonamerno jer nisu adekvatno označene po ZAKONU!