Stacionirane crne džamija/totem kamere po bih

mario80

Stara legenda
Poruka
80.582
Pre 20 dana sam ih primetio, postavljaju ih na sve strane. Pošto inače dobro poznajem tu rutu kojom idem vozim malo brže kada su idealni uslovi. Po gradovima usporim naravno.

Ove kada ugledam odmah kočim i za sada sam prolazio bez problema. Od sada ću početi navigaciju da koristim samo zbog alarma za kamere kako nebi prevideo neku ili oni postavili novu.

Kod goražda ima jedno 5 kamera i to svakih 100 metara jasno je da to rade samo zbog para a ne sigurnosti.

https://katera.news/lat/stacionarni-radari-za-90-dana-evidentirali-52000-saobracajnih-prekrsaja

uJtma7BisImBuO4p7_h9W4SEQSfls9NQ_1000.jpeg

Pošto sam video gomile automobila sa našim tablama tuda ide nije loše obratiti pažnju.

Pre 20 dana sam ih primetio, postavljaju ih na sve strane. Pošto inače dobro poznajem tu rutu kojom idem vozim malo brže kada su idealni uslovi. Po gradovima usporim naravno.

Ove kada ugledam odmah kočim i za sada sam prolazio bez problema. Od sada ću početi navigaciju da koristim samo zbog alarma za kamere kako nebi prevideo neku ili oni postavili novu.

Kod goražda ima jedno 5 kamera i to svakih 100 metara jasno je da to rade samo zbog para a ne sigurnosti.

https://katera.news/lat/stacionarni-radari-za-90-dana-evidentirali-52000-saobracajnih-prekrsaja

uJtma7BisImBuO4p7_h9W4SEQSfls9NQ_1000.jpeg

Pošto sam video gomile automobila sa našim tablama tuda ide nije loše obratiti pažnju.
I ispred svakog tog radara stoji upozorenje. Jasno su vidljivi.

Mogu da se vide i iz svemira - ali po zakonu mora znak upozorenja da stoji tačno kilometar ispred svake kamere. Inače po zakonu na svakom objektu u kome se nalaze kamere mora da postoji oznaka / upozorenje da se snima.
Tacno, tako kaze zakon....dakle, postaviti ih bez upozorenja nije zakonito, i kazne dobijene na taj nacin mogu biti osporene...da ima zakona...

A neka, lakše mi platiti kaznu kad me to mudo uslika nego kad me drot zapiše :D Jutros platih za parkiranje nepropisno još sam bila 5 m od auta, zamolim ga da ne piše, da ću otići: ako nastavite da se bunite zovem pauka! :(
A ono... Znaju pretjerati. Ali iskreno kad vidim koliko naroda gine izgleda da treba biti još strožiji.

Ja kad vidim kako kod mene pojedini parkiraju... Mada i fali parkinga.
Još je slagao, majke mi, bilo parkirano uz zgradu, na trotorau a napisao da je "auto zatečeno parkirano u raskrsnici" :D i kažem mu, pa ok, platiću, napišite nalog ali kakva raskrsnica? -zvaću pauka ako nastavite da se bunite!! i ušutim, šta ću.

Back