Stable

Ja bih pre rekao da su to plitki i jadni muskarci,ti koji su u k*rcu cim nema kinte.
Licno ne mogu da potvrdim tvoju teoriju, jer se secam i onih vremena kada sam bio maksimalno dekintiran, bukvalno bez krova nad glavom....ali ribica je uvek bilo. I to sve neke fine, kulturne, pametne... j*bem li ga, mozda im se aktivisao materinjski instinkt, sta li... :mrgreen:
Pa ribicama nije problem lova. To muškarci nikako da skapiraju. Zato i jesu nesigurni ako im džepovi nisu puni. Čast izuzecima! :super:

pa nema osobe bez poroka kako bre to

A nemacka poslovica glsi sa lepih tanjira ne jedes nikad sam

ja imam jednog bez poroka, evo moj otac, nikad nista, smorcina dosadna, samo ganjao sport i dok se nije ozenio zene. al zene valjda nisu porok

- - - - - - - - - -

al zato sad sa 72 godine ima parametre kao covjek od 60 godina.

Ne bih se kladio bas u ovo prvo. Ima ih brdo kojima je to najbitnija stvar.
Onom ko ima lovu je doduse lakse reci "pare nisu bitne", ima i u tome istine.
Ako pričamo o lovu na muža onda su pare važne. Čovek koji nema sigurne i pristojne prihode nije baš idealan kandidat. A ljubav brzo prođe jer stvaran život ne može da čeka. Ako pričamo o ribicama i seksu, onda nisu bitne. Nisu većini. Onim ribicama što šetaju okolo gole i nude svoje atribute, podrazumeva se da ih neće besplatno nuditi. Nema ništa za džabe, prodaja seksa je svakodnevnica, pa ko voli nek izvoli. Za ljubav tu nema mesta.

ja imam jednog bez poroka, evo moj otac, nikad nista, smorcina dosadna, samo ganjao sport i dok se nije ozenio zene. al zene valjda nisu porok

- - - - - - - - - -

al zato sad sa 72 godine ima parametre kao covjek od 60 godina.
I moj tata nikad nije imao porok. Cigarete ne podnosi, alkohol ne pije, čak ni pivo,auto ne vozi, žene nije menjao, ganja sport, skuplja razglednice i šeta unuke, ali zato sa 68 godina igra fudbal kao od šale, nema bore uopšte, ima kondiciju i snagu, kod lekara u životu nije bio i sve će nas nadživeti. :zaljubljena:

Što više životnog iskustva imam, sve više bih rekla da su to sve obične gluposti, da ne kažem nešto drugo.
Ako pričamo o psihičkoj stabilnosti, onda bih ja pričala o psihičkoj stabilnosti osobe, nevezano za pol. Muško ili žensko, nije bitno.

Mada, ovde i sada, u ovakvim uslovima života, sve je gluplje pričati o stabilnom muškarcu, odmerenom, finom, nežnom, pravednom... ebte, pa i on je čovek, samo običan čovek, prinčeve su odvele Snežana i Pepeljuga :roll:
Jeste, sad ću da mu stavljam na pleća i to da mora da bude ovakav i onakav da bi bio - psihički stabilan. :roll: Jesam li ja uvek takva, jeli bilo ko uvek takav???
Bajke i idealizacije nisu dobre za već spomenutu psihičku stabilnost, mož' se lupi u surovu realnost pa da se upadne u bunar.

Ako pričamo o lovu na muža onda su pare važne. Čovek koji nema sigurne i pristojne prihode nije baš idealan kandidat. A ljubav brzo prođe jer stvaran život ne može da čeka. Ako pričamo o ribicama i seksu, onda nisu bitne. Nisu većini. Onim ribicama što šetaju okolo gole i nude svoje atribute, podrazumeva se da ih neće besplatno nuditi. Nema ništa za džabe, prodaja seksa je svakodnevnica, pa ko voli nek izvoli. Za ljubav tu nema mesta.

Lov na muza...mislim, ej... nema sta dalje da pricamo. Ne vodi nikuda ova prica... :roll:
A ovo drugo sama sebi protivrecis... kao prvo nije bitna lova, pa onda podrazumeva se i nema nista za dzabe. Sta sad? Odluci se. Mada, i ovde ne moras dalje nista da pises...sve mi je jasno. ;)

Što više životnog iskustva imam, sve više bih rekla da su to sve obične gluposti, da ne kažem nešto drugo.
Ako pričamo o psihičkoj stabilnosti, onda bih ja pričala o psihičkoj stabilnosti osobe, nevezano za pol. Muško ili žensko, nije bitno.

Mada, ovde i sada, u ovakvim uslovima života, sve je gluplje pričati o stabilnom muškarcu, odmerenom, finom, nežnom, pravednom... ebte, pa i on je čovek, samo običan čovek, prinčeve su odvele Snežana i Pepeljuga :roll:
Jeste, sad ću da mu stavljam na pleća i to da mora da bude ovakav i onakav da bi bio - psihički stabilan. :roll: Jesam li ja uvek takva, jeli bilo ko uvek takav???
Bajke i idealizacije nisu dobre za već spomenutu psihičku stabilnost, mož' se lupi u surovu realnost pa da se upadne u bunar.

Kao i uvek...jedna od retkih normalnih ovde. Time mislim: realna, ne precenjuje sebe, i pod muskarcem ne podrazumeva nekog kome ce citav zivot visiti na grbaci i jos zvocati i ken*ati. Retke su danas takve. Svaka cast. :ok:

Ne bih se kladio bas u ovo prvo. Ima ih brdo kojima je to najbitnija stvar.
Onom ko ima lovu je doduse lakse reci "pare nisu bitne", ima i u tome istine.

po meni si ti vec rekla sto in misli samo na drugi nacin i drugim recima
mislim malo se razlikuje npr. nemacka i srbija, u nemackoj posle osnovne skole ides na zanat gde ti 600, 700 i vise daju mesecno
tako da su barem tu nezavisne kolko tolko, kod nas je to druga prica, nema se i rano nauce ili se nviknu bolje reci oformljuju da je imati para sve

po meni si ti vec rekla sto in misli samo na drugi nacin i drugim recima
mislim malo se razlikuje npr. nemacka i srbija, u nemackoj posle osnovne skole ides na zanat gde ti 600, 700 i vise daju mesecno
tako da su barem tu nezavisne kolko tolko, kod nas je to druga prica, nema se i rano nauce ili se nviknu bolje reci oformljuju da je imati para sve

Ima i u tome istine. Ali isto ti je i sa muskarcima. U Srbiji vecina zivi kod roditelja, malo koji je uspeo da stvori nesto svoje.

Ima i u tome istine. Ali isto ti je i sa muskarcima. U Srbiji vecina zivi kod roditelja, malo koji je uspeo da stvori nesto svoje.

zato ce uvek nemacka da napreduje, to je tako dobar sistem dualna sola, em praka em skola a za to te u trecoj ogdini i vise od 1 000 evra placaju, vecina njih se iseli i osamostali
nauce da cene vrednost para

zato ce uvek nemacka da napreduje, to je tako dobar sistem dualna sola, em praka em skola a za to te u trecoj ogdini i vise od 1 000 evra placaju, vecina njih se iseli i osamostali
nauce da cene vrednost para

...da cene SVOJ novac. ;)

Nije ni u Nemackoj, Austriji, Svedskoj itd. sve bajno. Ali sto se tice samostalnosti mladih i nacina kako se radi i zivi, tu su svetovi izmedju Srbije i Zapada.

Back