gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo cujem stalno,sta tacno podrazumevate pod tim'' PSIHICKI JAK MUSKARAC''?Deluje mi da se definicije razlikuju od zene do zene, pa tako hteo bih da cujem vasa misljenja, sta po vama znaci "psihicki jak" muskarac?
da ne popusta pred ucenama manipulacije piceOvo cujem stalno,sta tacno podrazumevate pod tim'' PSIHICKI JAK MUSKARAC''?Deluje mi da se definicije razlikuju od zene do zene, pa tako hteo bih da cujem vasa misljenja, sta po vama znaci "psihicki jak" muskarac?
Ovo cujem stalno,sta tacno podrazumevate pod tim'' PSIHICKI JAK MUSKARAC''?Deluje mi da se definicije razlikuju od zene do zene, pa tako hteo bih da cujem vasa misljenja, sta po vama znaci "psihicki jak" muskarac?
To je muskarac koji ne pobesni zato sto je Milos cobanin otisao u Cacak i ostavio ih sve na cedilu bez kvalitetne jagnjetine
Ali se potajno nada da ce se Milos vratiti i opet napraviti stado![]()
to je verzija browsera.
- - - - - - - - - -
ako uporedis browser sa muskarcem, dobijes odgovor.
da ne popusta pred ucenama manipulacije pice
Lovaran. Jedino tako su muškarci stabilni. Čim nemaju para odmah su nesigurni i nisu ni za k.
Muskarac bez poroka. Stabilan i dosledan. Uravnotezen. Civilizovan. Samosvestan.
mnogo je kume, mnogo![]()
Lovaran. Jedino tako su muškarci stabilni. Čim nemaju para odmah su nesigurni i nisu ni za k.
Ne shvataju da su takvi "supermeni" zanimljivi i mnostvu drugih zena, i da zato ne moraju da se posvete samo jednoj, dakle zaboraviti vec tu prvu stavku "bez poroka".
Muskarac bez poroka. Stabilan i dosledan. Uravnotezen. Civilizovan. Samosvestan.
To ne racunam u porok![]()
Bogi cerko, nekako te ne vidim medju osobama koje bi prihvatile da svog muskarca dele sa nekim drugim zenama.
Nazalost, shvatila sam da postoje mnogo gore stvari koje partner moze da ti uradi.Bogi cerko, nekako te ne vidim medju osobama koje bi prihvatile da svog muskarca dele sa nekim drugim zenama.
Koga to?pa i dijeli ga hiihihihii
Nazalost, shvatila sam da postoje mnogo gore stvari koje partner moze da ti uradi.
Koga to?![]()