Stable

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Ovo cujem stalno,sta tacno podrazumevate pod tim'' PSIHICKI JAK MUSKARAC''?Deluje mi da se definicije razlikuju od zene do zene, pa tako hteo bih da cujem vasa misljenja, sta po vama znaci "psihicki jak" muskarac?

Ovo cujem stalno,sta tacno podrazumevate pod tim'' PSIHICKI JAK MUSKARAC''?Deluje mi da se definicije razlikuju od zene do zene, pa tako hteo bih da cujem vasa misljenja, sta po vama znaci "psihicki jak" muskarac?

Ko je smiren,
i ne pada u vatru ...

I moze da resi svaki problem brzo,efikasno i hladne glave :)

Poslednja izmena:

To je muskarac koji ne pobesni zato sto je Milos cobanin otisao u Cacak i ostavio ih sve na cedilu bez kvalitetne jagnjetine:cool:
Ali se potajno nada da ce se Milos vratiti i opet napraviti stado:lol:

Lovaran. Jedino tako su muškarci stabilni. Čim nemaju para odmah su nesigurni i nisu ni za k.

Ja bih pre rekao da su to plitki i jadni muskarci,ti koji su u k*rcu cim nema kinte.
Licno ne mogu da potvrdim tvoju teoriju, jer se secam i onih vremena kada sam bio maksimalno dekintiran, bukvalno bez krova nad glavom....ali ribica je uvek bilo. I to sve neke fine, kulturne, pametne... j*bem li ga, mozda im se aktivisao materinjski instinkt, sta li... :mrgreen:

Ako može da pije, a da ne baca peglu.
Ako može da puši, a da ne zaradi rak pluća
Ako može da kresne drugu, a da i dalje voli mene.
Ako može da uplati tiket, a da ne izgubi cijelu platu.
Ako može da podnese da kupim gotovu hranu umjesto domaće kuhinje.
Ako može da se pobije, a da ne završi na reanimaciji.

Poslednja izmena:

Back