Stabilna ljubav?

Snezna Kraljice
ovog momenta 250 Tvojih patuljcica i ja
krecemo u akciju u kojoj cemo pobiti sve Dr. Abortere

Zamolicemo Vujakliju da zameni rec ABORTUS i da je prilagodi novom nacinu na koji ce se to ciniti.

devojkama koje zele da ??? predlazicemo sledece nacine na koji mogu da ???
evo nekoliko uputstava
- u cetvrtom mesecu trudnoce skotrljati se niz stepenice
- u cetvrtom mesecu trudnoce zamoliti decka da vas iz sve snage udara sakom u stomak
- ako trudnocu primetite u prvoj nedelji popiti casu pesticida ili nekog drugog otrova >u kolicini koja je potrebna da bi izgubilo zivot ono sto se zacelo u VAMA Nakon toga vi bi trebali da nastavite i dalje da zivite bez nekih vecih posledica
( u slucaju da ponovo zatrudnite promenite otrov)
- itd...
Ako nakon toga budete osetili grizu savesti> neprestano okrivljujte svog decka. Vremenom bi trebalo savesti da dosadi neprestano ponavljanje jednog te istog pitanja
ZASTO SI TO URADILA, a pritom da dobija
uvek isti odgovor. A ako kojim slucajem ona pocne sve jace da se cuje i pritom da stvara u vama osecanja koja do sada niste nikada osetili moj savet vam je da pocnete i nju polako da unistavate raznim tableticama ili alkoholom.
U slucaju da se nepojavi taj glas savesti> Nastavite radosno da zivite !!! Ne razmisljajte o tome zasto se on nije pojavio i zahvaljujte bilo kome zato sto vi to nemate.
I tako !!!
Moje licno misljenje i misljenje Tvojih 250 patuljcica po cijem nagovoru krecem u gore pomenutu AKCIJU :cry:

Aleksa28:
u cetvrtom mesecu trudnoce skotrljati se niz stepenice
- u cetvrtom mesecu trudnoce zamoliti decka da vas iz sve snage udara sakom u stomak
- ako trudnocu primetite u prvoj nedelji popiti casu pesticida ili nekog drugog otrova >u kolicini koja je potrebna da bi izgubilo zivot ono sto se zacelo u VAMA Nakon toga vi bi trebali da nastavite i dalje da zivite bez nekih vecih posledica
- itd...
:shock: :shock: :shock:
Sasvim bespotreban logorski program. :roll: :roll: :roll:
I to samo zato sto neki ljudi ne dele misljenja. Bas bezveze... :roll:

chokolada:
Aleksa28:
u cetvrtom mesecu trudnoce skotrljati se niz stepenice
- itd...
:shock: :shock: :shock:
Sasvim bespotreban logorski program. :roll: :roll: :roll:
I to samo zato sto neki ljudi ne dele misljenja. Bas bezveze... :roll:
bas je bezveze to sto ja imam svoje misljenje

chokolada:
Aleksa28:
bas je bezveze to sto ja imam svoje misljenje
:? :? :?
Svi imaju razlicita misljenja, ali ne trebamo sad pobiti sve koji se ne slazu s nama. :roll:[/quote

Bravo !!! To i ja isto mislim o abortusu. Mnogo mi je zao sto ONO ne moze da kaze da li zeli da POSTOJI, nego je prepusteno ljudskom bicu koje ima poremecenu svest!
i tako...ne znam vise sta da Ti kazem !?
prastaj
a interesuje me i sta Ti mislis o ??? ( abortusu)
Znam da svako ljudsko bice ima pravo da misli kako ono zeli, zato sto ima prelep dar koji se zove SLOBODA
ja mislim da je nebi trebalo zloupotrebljavati
Sta Ti mislis ?

Snezna_kraljica:
Recimo da imate osobu sa kojom ste u vezi vec duze vremena, npr. godinu ipo ili duze. Ljubav, cini se, cveta. On je zavrsio fakultet i zaposlio se, te se moze reci da je izgradjen covek, na putu da se u potpunosti osamostali. Ona, recimo, studira.
E, sad… Recimo da devojka ostane u drugom stanju! I recimo da ne bi trebalo da abortira, barem iz zdravstvenih razloga. (ili, ako hocete, ne daju joj roditelji ili sl.)

Muskarci: sta biste uradili u slucaju da vasa devojka, koju volite i koja vam u svemu odgovara, zatrudni?
Devojke: sta biste od njega ocekivale u takvoj situaciji? Sta mislite, kako bi postupio, i koliko ste sigurne u svoje misljenje?

ZA TRUDNOCU JE POTREBNO DVOJE....
Mislim da sam time sve rekla..... 8)

ok....evo sada jedne brze definicije stabilne ljubavi..poshto sam ja pre svega choek koji donosi brze zakljuchke....da ste svi glu....
ok...znachi stabilna ljubav je ljubav koja je stabilna...i koooojaaaaa...jeeee....stabilna brate...

goodday:
Aleksa28:
goodday:
ok....evo sada jedne brze definicije stabilne ljubavi..poshto sam ja pre svega choek koji donosi brze zakljuchke....da ste svi glu....
ok...znachi stabilna ljubav je ljubav koja je stabilna...i koooojaaaaa...jeeee....stabilna brate...
brateeee.....
razgovaramo o jednom velikom iskusenju u zivotu !!!
u chijem zivotu :?:
ne u cijem nego o necijem

S obzirom da su ovde zene dosta polemisale o abortusu, ja bih pitala muskarce sledece: sta bi ste uradili da vam vasa devojka sada dodje i kaze "Ja sam trudna"? Pod pretpostavkom da vam je zivotna situacija slicna navedenoj u pitanju Snezne Kraljice.

Preskocite ono "Ja sam Nikola" i ostale doskocice!

zavodljiva1976:
Aleksa28:
zavodljiva1976:
Mislim da ste svi skrenuli sa teme.... :roll:
Ti ovo posmatraj kao razgovor dva bica koja treba da odluce DA ili NE

Mislim da se ovde ne radi O ODLUCIVANJU,nego KAKO BISTE REAGOVALI...(misli se na muskarce),i STA BISTE OCEKIVALE..(misli se na devojke,zene)...
:wink:
odgovorio sam na to pitanje
ja bih se radovao
zamisli sledecu situaciju...
devojka kaze ja ne zelim da se UDAM zato sto sam mlada
dakle...
nije bitno to dete nego da li oni zele da nastave svoj zivot u zajednici koja se naziva brak

zamislite da je postavljeno sledece pitanje
Da li je greh sprecavati trudnocu ?
Nije !!!Ovo je moje misljenje koje nije prihvaceno od strane visokomoralnih ljudi. Mislim da je mnogo veci greh ??? ili kako ga vi nazivate ABORTUS.

Potpuno je drugacija situacija kod osoba koje zive u zajednici koju nazivamo brak. Razlozi koje oni navode su sledeci:
- nemamo vremena
- moramo da radimo
- jos smo mladi
- nismo u mogucnosti da hranimo dete
- itd...
Kod onih koji se zabavljaju razlozi su sledeci:
- nemamo osnovne uslove za zivot
- nemamo primanja
- nismo zavrsili skolu
-ne zelim jos da se vezujem na takav nacin
- itd...

Aleksa28:
zavodljiva1976:
Aleksa28:
zavodljiva1976:
Mislim da ste svi skrenuli sa teme.... :roll:
Ti ovo posmatraj kao razgovor dva bica koja treba da odluce DA ili NE

Mislim da se ovde ne radi O ODLUCIVANJU,nego KAKO BISTE REAGOVALI...(misli se na muskarce),i STA BISTE OCEKIVALE..(misli se na devojke,zene)...
:wink:
odgovorio sam na to pitanje
ja bih se radovao
zamisli sledecu situaciju...
devojka kaze ja ne zelim da se UDAM zato sto sam mlada
dakle...
nije bitno to dete nego da li oni zele da nastave svoj zivot u zajednici koja se naziva brak

zamislite da je postavljeno sledece pitanje
Da li je greh sprecavati trudnocu ?
Nije !!!Ovo je moje misljenje koje nije prihvaceno od strane visokomoralnih ljudi. Mislim da je mnogo veci greh ??? ili kako ga vi nazivate ABORTUS.

Potpuno je drugacija situacija kod osoba koje zive u zajednici koju nazivamo brak. Razlozi koje oni navode su sledeci:
- nemamo vremena
- moramo da radimo
- jos smo mladi
- nismo u mogucnosti da hranimo dete
- itd...
Kod onih koji se zabavljaju razlozi su sledeci:
- nemamo osnovne uslove za zivot
- nemamo primanja
- nismo zavrsili skolu
-ne zelim jos da se vezujem na takav nacin
- itd...

U potpunosti se slazem sa tobom,samo si malo vise produbio temu... :wink:

Ne mogu reci da nisam razmisljala o tome(drugarica je zaglavila pre izvesnog vremena,sad se uzimaju,ona 18,on 25-lepota?????!!!!!!!)
Ne znam,pa ono klasika,ocekivala bih da bude stalno uz mene,najpre da me razume i podrzi u bilo cemu(bilo da zelim da abortiram ili da zadrzim dete),ma lako je polemisati oko toga sta bih ja,a sta ne bih uradila ili ocekivala u takvoj situaciji......
Ako si mozda ti u takvoj situaciji,zelim ti svu srecu da izvuces zivu glavu,ostanes pri sebi,nadjes naj resenje,jer ti samo znas sta je najbolje za tebe

Back