Šta zujanje u desnom uhu znači duhovno?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.432
Šta zujanje u desnom uhu znači duhovno?

Ako niste znali (a verovatno jeste, barem neka objašnjenja), evo sve na jednom mestu:

1. Poruka od anđela
  2. Indikacija da je vreme da se poradi na duhovnosti
  3. Znak sreće
  4. Neko priča o vama
  5. Duhovna vanredna situacija
  6. Vaš anđeo čuvar vas čuva
  7. Dolazi promena u vašem životu
  8. Duhovni blagoslov

Spiritual.jpg

Koje objašnjenje vam ima najviše smisla?

P.S. Imam i nastavak ove teme
"Različite vrste zvukova u desnom uhu i njihov duhovni značaj"

stay tuned - ne menjajte kanal (forum), proveravajte često!

da pojasnim...

1. Poruka od anđela

Zvonjenje u desnom uhu može biti znak da anđeo, duhovni vodič ili čak preminula voljena osoba pokušava da komunicira s vama.

Takva poruka od duhovnih bića obično bi izazvala visok zvuk. A poruka koju „čujete“ je često nejasna i biće potrebno da dobro razmislite da biste protumačili značenje. Ali sa svesnošću i intuicijom, trebalo bi da budete u stanju da razumete šta vam anđeo govori.

Ove poruke su obično samo podsetnici da znate da nikada niste sami i da vas s ljubavlju posmatraju.

wings_marquee-1254393315.jpg

2. Indikacija da je vreme da se poradi na duhovnosti

Možda je moguće da su viša bića odlučila da vam je potrebna božanska intervencija kada je u pitanju vaša duhovnost. Da vas vodi ka duhovnom napretku, zujanje u vašem desnom uhu može biti poziv na akciju.

Ovo vam može omogućiti da budete jači i posvećeniji svom duhovnom putu i može vas ohrabriti u procesu pronalaženja sebe.

l.jpg

3. Znak sreće

Još jedan znak zvonjenja u desnom uhu je da je blagostanje na putu. To može ukazivati na to da vam je sreća na putu, tako da morate nastaviti da se krećete napred da biste privukli ovu sreću i zatražili je.

Međutim, uverite se da se ne oslanjate na ovaj znak 100%. Uvek je dobra ideja da procenite sve svoje odluke i budete otvoreni za sve prilike koje vidite.

;.jpg

4. Neko priča o vama

Ovo je jedna od najstarijih i najpopularnijih bajki starih žena — ako neko priča o vama, počeće vam da gori u ušima, a vi ćete čuti zvonjenje u desnom uhu.

Iako u takvim verovanjima možda ima malo više od zrna istine, vremenom je bilo različitih tumačenja.

Veruje se da ako neko priča o vama, vaš anđeo ili duhovni vodič će pokušati da vas upozori, a vi ćete čuti zvonjavu u ušima. Generalno, ovo se dešava ako neko o vama ogovara ili govori negativno. Dakle, zujanje u ušima služi da budete svesni ovoga i da vas upozori.

S druge strane, to može značiti i da vas neko hvali.

Neophodno je da budete pažljivi kada tumačite zvonjenje jer ne želite da budete previše paranoični prema ljudima oko sebe.

;.jpg

Hehe... ostalo mi još od baba okolo mada više ne praktikujem, kad mi zazuji uvo, pitam nekog koje uvo zvoni... i sve uvek kažu desno. Ako pogode, njihov glas, poruka (dobar), ako ne, onda je to moj glas, ali loš. Sad kad razmislim, babe su bile... pomalo i sebične? :rotf:
Ili su u sebi već taj dobar glas namenjivale meni..., tj, ko ga oseti, njegov je? :)

Svega se čovek nasluša tokom života, o nečemu misli duže, o nečemu ne misli uopšte...
Bila je pitka ideja da svaki čovek po rođenju dobija svog anđela čuvara, te da broj koji često vidimo označava tog našeg anđela, te ovo, te ono...
Ne znam, dobila sam po nosu kad sam svojevremeno napisala M.P. da sam se molila arhanđelu Mihailu (koji je kao Bog sa hebrejskog prevedeno te se na mnogim mestima uzima kao oblik pojavljivanja samog Isusa), i propratile su me dobre stvari.
Kaže Miki: ''Mislim da te opsedaju demoni i da su ti pomogli samo dok se opet ne opustiš. Biće ti samo gore. Moli se direktno Isusu Hristu.''
Nešto onda mislim...
Što uvažavamo Hristove sledbenike, što onda od ikone do ikone i od freske do freske razmišljamo o tome šta su uradili da bi bili tu gde jesu?
Pa, to sve Bogu putuje... nijednu misao svakako ne možemo sakriti.
Molila se Hristu ili majci Njegovoj... pa, to sve ide na isto mesto?
Ne, Isus Hrist će me čuti pre ako Mu se pomolim direktno... čuće moje: ''Hriste Bože!'' jasnije nego ''Majko Božija!'', što nije da ne radim, ali...

Ako veruješ da zujanje iz desnog uha donosi dobru vest... pa i biće tako, ali zujanje u ušima je normalna pojava i desi se tu i tamo.

5. Duhovna vanredna situacija
Zvonjenje u desnoj uhu ukazuje na to da treba da odvojite vreme da poradite na svojoj duhovnosti.
Anđeli čuvari žele da uložite više vremena u meditaciju ili molitvu da ojačate svoju duhovnost. Žele da privuku vašu pažnju pre nego što se previše udaljite.

1719263582312.png

Back