- Poruka
- 41.034
muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?
Predlozi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već se isprazniomuškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Pa ja izgubim zelju s njom ako to nije toliko redovno, vec sporadicno a s druge strane je tu bilo mnogo mnogo mnogo komunikacije i potrebe za mentalnom bliskoscu iako nije bilo cestih fizickih vidjanja. I onda preoptereti.muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Pa ja izgubim zelju s njom ako to nije toliko redovno, vec sporadicno a s druge strane je tu bilo mnogo mnogo mnogo komunikacije i potrebe za mentalnom bliskoscu iako nije bilo cestih fizickih vidjanja. I onda preoptereti.
Ili je jednostavno seks...
bolesna mu tetka, mnogo se sikira i ne moze prosto da se fokusira na zenu tj seks sa njom..muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
bolesna mu tetka, mnogo se sikira i ne moze prosto da se fokusira na zenu tj seks sa njom..
nema potrebe da tugujes..jednostavno baci se na pecanje drugog soma..![]()
sve je to normalno nekim osobama, bile one m il z...neko odlazi bez rijeci, neko sa rijecima..E, ******, pa što onda ne kaže za tu tetku... kaže recimo tetka mi bolesna, ne mogu da se seksam
Pa...ništa, sad samo da zatvorimo temu![]()
P los seks.nisam te ukapirala
s koje druge strane?
ili je jendostfvno seks.. loš?
Zameniš tu ženu drugom ženom, i 99% ćeš da rešiš problem.muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Igra "hard to get" na hard mode-u
njemu očigledno jesude, pojasni, igrice mi nisu jača strana
njemu očigledno jesu
stvarno liči ko da je zavlači lik, nek istera tu stvari na čistac
Nema tog muskarca kome nije do seksa vec nakon nedelju dana bez istog, tako da .... Sto rece neko vec se negde prazni. A takodje neko rece da je seks los, ni to nema nikakve veze, sta uopste znaci los seks ako se dvoje ljudi sloze da ga upraznjavaju? Jedino objasnjenje je da covek obavlja posao redovno, ali negde drugde sa nekim drugim.muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
mozda je taj dan takav naisao bas kada su se trebali videtimuškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
ima njemu draze opcije pre nje.muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Daj da cujemo i njegovu verziju dogadjaja.