Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Ma jeste disk, nego nije crklo nesto fizicki. U softveru jeА шта си могао да форматираш сем диска?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jeste disk, nego nije crklo nesto fizicki. U softveru jeА шта си могао да форматираш сем диска?
Полако, физички и софтвер су различите ствари.Ma jeste disk, nego nije crklo nesto fizicki. U softveru je
Nemam gde da uradim to. Pitacu ujaka da mi sredi za flesПолако, физички и софтвер су различите ствари.
Горе сам дао линк ка WinPE од Сергеја Стрелеца. Скини исти и направи бутабилну флешку и подигни систем са флешке. Тамо имаш сав неопходан алат којим можеш проверити све, под условом да је матична исправна.
Pa da. Mucenje.А ти куцкаш са телефона?
Ili kao u mom slucaju koristim taj setting kao preklopnik hocu li da mi stari disk bude primarni, ili novi pa trcim jos koju verziju OSa preko postojecih nekolikokrenes na linux a ne znas dal ti je sistem legacy il uefi![]()
nema 'ebacine bez pettinga a?ma digni ruke i idi sve ispocetka korak po korak
samo se uci na greskama, niko se pametan nije rodio
a tehnika je jako sujetnamoras da sve uradis kako treba inace nes dobiti
![]()
vracanje na pocetak je korak napred...Instalirao sam Windows. Sve je oket.![]()
kod wina moras trq u bios pa namestaj-osim ako nema neki soft bypass, kod osx samo kliknes koji ti se svidi i cap.Ili kao u mom slucaju koristim taj setting kao preklopnik hocu li da mi stari disk bude primarni, ili novi pa trcim jos koju verziju OSa preko postojecih nekoliko![]()
sta?kod wina moras trq u bios pa namestaj-osim ako nema neki soft bypass, kod osx samo kliknes koji ti se svidi i cap.
Instalira li ga na kraju ?nema 'ebacine bez pettinga a?
vracanje na pocetak je korak napred...
sad mozes prvo da napravis bootabilni flesh
Bice da mu se posle svih isprobanih distribucija linuxa ipak najvise svidela windows distribucija
uzasno sporone moze na bare metal M1 Linux jos
ali ima https://mac.getutm.app/
ne znam samo sto preporucuju skupi parallels i kriju ovu besplatnu varijantu![]()