MALA GARAVA
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
sta to predstavlja>>>
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MALA GARAVA:sta to predstavlja>>>
To se racuna kao 18-i stepen i trebalo bi da ima sve osobine znaka Device. Znaci sto se podznaka tice, ti si dupla Devicabeba_toronto:Ako je meni npr Ascedent na 18:34 stepenu (Device)
koji stepen da uzmem tu u obzir 18 ili 19 ????
Astral-Blade:To se racuna kao 18-i stepen i trebalo bi da ima sve osobine znaka Device. Znaci sto se podznaka tice, ti si dupla Devica![]()
MALA GARAVA:sta to predstavlja>>>
asc4ta44 pod.bikNeptunijanka:Po Nikoli Stojanovicu , Milosevic je imao podznak na 5 stepenu Bika, mada je on to odradio uzimajuci u obzir ratno vreme a kod nas ratno vreme nikada nij bilo usvojeno. NA prostoru srbije nije bilo ratnog vremena.
Ali odnosilo bi se na mocnu osobu i jednoga dana brak iz velike ljubavi - jer je pocetak sedme takodje na 5 stepenu. ali sve ovo pod uslovom da je vreme tacno i da je podznak zaista na ovom stepenu!
a jel mozes jos malo da mi to pojasnis.kakve veze ima lav.i sta to predstavlj???simple_things:Analogan znaku lava........znaci sve sto i sam lav.Posto je u pitanju ACS onda je osoba atraktivna suprotnom polu.......
MALA GARAVA:asc4ta44 pod.bik
sunce 22cn42
mesec4cn35
venera5sg52
jel mozes i ovo da mi pojasnis,jer mi jako interesuje.sta ovo predstavlja???
pa meni su rekli da je u petom,ne znam u kojoj su kuci.evo ti moji podaci pa ako mozes ti mi vidi.13.1.1987 u 11 i 35 ujutru u sarajevuNeptunijanka:Pa tebi je ondah podznak na 4 stepenu bika a ne na 5-om, jer se stepeni ne zaokruzuju. A u kom smislu sta znaci? Ne znam ni u koja polja tacno padaju ove planete!
Tako sam i ja cula a nije da se hvalim ali meni je mars na 5* Lava....Antoanela:Po Teoriji stepena zodijaka Nikole Stojanovica 5 stepen je najeroticniji