Šta znaci "anti romi"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
378.450
Pre par dana prošla sam Karaburmom i skoro na svakoj drugoj zgradi pročitala sam sprejom ispisao „anti romi“
Verujem da to ima veze sa fudbalom ali ne znam šta znači ova žvrljotina..kao i RRRS

Pre par dana prošla sam Karaburmom i skoro na svakoj drugoj zgradi pročitala sam sprejom ispisao „anti romi“
Verujem da to ima veze sa fudbalom ali ne znam šta znači ova žvrljotina..kao i RRRS
У питању је навијачка група Партизана "Анти Роми", то им је назив. А ово друго има везе са Звездом, Ред Стар.

Иначе ја као посматрач графитних жврљотина разних паћеника у задње време примећујем свуда превише цртежа неког као Лептира или инсекта? Ако неко зна ко стоји иза тога...
Иритантне су превише, узимајући и неки окултни симболизам лептира можда и опасни - зато треба то кречити.

Такође и неке налепнице неких страних идиота, које искачу иза сваког ћошка. Пошто сам ја анти цронбели, запажам и цепам такве, или ако су баш квалитетне прелепљујем налепницама Звездиних Делија.

Иначе ја као посматрач графитних жврљотина разних паћеника у задње време примећујем свуда превише цртежа неког као Лептира или инсекта? Ако неко зна ко стоји иза тога...
Иритантне су превише, узимајући и неки окултни симболизам лептира можда и опасни - зато треба то кречити.

Такође и неке налепнице неких страних идиота, које искачу иза сваког ћошка. Пошто сам ја анти цронбели, запажам и цепам такве, или ако су баш квалитетне прелепљујем налепницама Звездиних Делија.
А у ком си ти делу града..онако,бар оквирно?

А у ком си ти делу града..онако,бар оквирно?
Ја сам свуда...
Али, нећу да кажем.. јер нисам ја тема. И љут сам јер ми је избирсан пост о навијачкој графитној сцени.
Натерај Нину да га врати па ћу ти јавити ако те баш занима из којекаквог разлога... ако ниси удбаш неки...
Иначе мој двосатни труд да искуцам детаљно ситацију око графита навијачких група и доминацију
Цигана/Делија над глодарима.. група Рифф-Рафф Ред Стар, Бригате, Хероји, ББРС, БСЦЗ, Мангупи, Хијене... биће негде на форуму или интернету поново.

Poslednja izmena:

Ти си далеко..добрих Пола године(ако не и јаче) на ПДФу-Политика око неких Убистава помињао тог Беливука и ту екипу да их треба ухапсити...добрих Пола Године пре званичног Хапшења!
Шта ти још знаш?:D

Ја сам свуда...
Али, нећу да кажем.. јер нисам ја тема. И љут сам јер ми је избирсан пост о навијачкој графитној сцени.
Натерај Нину да га врати па ћу ти јавити ако те баш занима из којекаквог разлога... ако ниси удбаш неки...

Иначе мој двосатни труд да искуцам детаљно ситацију око графита навијачких група и доминацију Цигана/Делија над глодарима.. група Рифф-Рафф Ред Стар, Бригате, Хероји, ББРС, БСЦЗ, Мангупи, Хијене... биће негде на форуму или интернету поново.
Тачно!
ИЗБРИСАЛИ те Гадови. И мене редовно бришу на Политики.
Ја сам на време фотокопирао твој пост ПРВОБИТНИ У ЦЕЛИНИ..ако желиш,шаљем ти :ok:

Не лупај.. увелико се писало о томе ..и у вестима, на звездашким форумима твитерима, од кад су тај монголоид и муријаш ребић претили из ложе јна Звездином играчу Саногу, и пре кад су намештали трофеје лоповском партиЈзану, тукли им људе из управе са салетом мутавим.

Па пошаљи... Имам пост у Нотепаду, али без кодова и боја.. ако је сачуваћу га у Ворд.

Ја сам свуда...

Иначе мој двосатни труд да искуцам детаљно ситацију око графита навијачких група и доминацију Цигана/Делија над глодарима.. група Рифф-Рафф Ред Стар, Бригате, Хероји, ББРС, БСЦЗ, Мангупи, Хијене... биће негде на форуму или интернету поново.
ма какав хебени удбаш...
ја сам само гастос,ЦИГАНИН ОД РОЂЕЊА...
па ме ШАЉЕ У ЦИГАНСКЕ ШКОЛЕ
ДА ЈА УЧИМ ЗВЕЗДИНЕ ПАРОЛЕЕЕЕ :)

Back