Šta znači ako se mačka pojavi pred vašim vratima i neće da ode?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.565
Još od starog Egipta verovalo se da mačke zrače posebnom energijom.
Mačke su zaista posebne životinje, poznate po svojoj nežnosti i gracioznosti.
U mnogim kulturama postoji verovanje da mačka koja samostalno dođe ispred ili u kuću štiti vlasnika od negativne energije.
Postoji još mnogo simboličkih značenja povezanih sa mačkom koja dolazi na vaš prag.

Na primer, u Indiji se veruje da ako mačka uđe u vašu kuću, uskoro ćete se venčati ili proširiti porodicu.

cute-domestic-cat-sitting-outside-front-door-scaled.jpg

Vlasnik kuće koju je mačka odabrala za svoju uskoro može očekivati srećne promene u svom životu.
Takođe, smatra se da usvojena mačka štiti porodicu od negativne energije.
Mačka koja se pojavljuje na kućnom pragu sa mačićima simbolizuje poboljšanje finansijske situacije i dolazak bogatstva.
Da bi to zaista bilo ostvareno, sve mačke treba da budu date u dobre ruke, ali jednu možete zadržati za sebe.
Mačka koja uđe u kuću usamljene osobe može biti znak skorog susreta sa srodnom dušom, kao i napredovanja u karijeri za one koji su započeli novi posao.

Ili u mom slučaju tri. I stalno su oko vrata, vrzmaju se, čekaju da ulete i dobiju malo hrane. Poneka se nekad i zavuče negde i otkunja ostatak dana. Mačke su definitivno najbolja stvorenja na svetu.

Mnogo su ti lepe mačke. Onaj tigrasti mačak neprevaziđen :zaljubljena: On je beše uginuo?

Moram vam ispricati jednu pricu u vezi macaka.
Kad sam bila mlada...a to je bilo poodavno 😂 prilikom jednog izlaska u grad,prateci drugaricu kuci,ispred mojih nogu je izletilo malo,bijelo mace.I sta cu,sazalim se,uzmem ga i ponesem kuci.
Tridesetak godina kasnije setam sa drugaricom uvece ulicom i nesto pricamo o kucnim ljubimcima,pricam joj o tom dogadjaju sa macetom...i u tom momentu,nicim izazvano, ispred nasih nogu...hop...izleti malo bijelo mace.
Mi smo se samo zgledale.Kakva koincidencija! 🙂
Ali ovaj put ga nisam uzela posto se mama macka cula u blizini,a i ne bih imala gdje s njim.

Nije možda tema za ovde al me mrzi da tražim prikladnu...
Pre 22god..vozim biciklu kroz nacionalni park u Holandiji..tek šljegao u Nederland. Videh i stadoh da berem divlje trešnje..crne, one krupne..
Nailaze dvoje holandskih penzionera, na biciklama
Rekoše mi: "Prijatno! Setite se i ptica pa ostavite neku i za njih"
Onako, ljubazno mi razbistriše balkansku glavudžu.
Četvrta dimenzija od moje dotadašnje.
Sada hranim i Ježonju i veverice ..sačuvao im moje orahe..da premoste dok priroda na nabuja
1000009863.jpg

Poslednja izmena:

Back