црна брада
Elita
- Poruka
- 21.098
Mislim da Vučić ispunjava sve uslove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar da odgovorim, uprkos mom tridesetogodišnjem istraživanju ženske duše glasi: šta žena hoće?
Pare su sigurnost.![]()
Drugim recima slonce,zena je da te nece kad je hoces,al nece da ti nju neces onda kad ona tebe nece.razumes?
Je l to važi za neku tuđu ili moju ženu?Drugim recima slonce,zena je da te nece kad je hoces,al nece da ti nju neces onda kad ona tebe nece.razumes?
Ti sa 30 godina ne treba da ispituješ žensku dušu.Ako baš hoćeš, pokušaj da studiraš teologiju.Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar da odgovorim, uprkos mom tridesetogodišnjem istraživanju ženske duše glasi: šta žena hoće?
Je l to važi za neku tuđu ili moju ženu?
Pricaju moja mama i tata malo pre,on hoce da ga spale,ona se nervira.kaze tako nece ici u raj.kaze ne pada mi na pamet da idem u raj,cuo sam da tamo dobijes svoju rodjenu zenu i vino iz navipa.neka hvala
![]()
Uf, ovde treba mala ispravka: ni jedan relativno normalan...šta će vam muškarac koji će da vas tuče i maltretira i neće da sluša vaše priče bar 3 sata dnevno?Nijedan muškarac ne sme proći nekažnjeno!!!