- Poruka
- 791
Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar da odgovorim, uprkos mom tridesetogodišnjem istraživanju ženske duše glasi: šta žena hoće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar da odgovorim, uprkos mom tridesetogodišnjem istraživanju ženske duše glasi: šta žena hoće?
pa jeste,ali hocemo to odmah !!!
30 godina istraživao!Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar da odgovorim, uprkos mom tridesetogodišnjem istraživanju ženske duše glasi: šta žena hoće?
Evo ja kao zena ocu da prekines sa otvaranjem svakakvih tema
A ovako inace sta hocu...a nema svrhe da pisem roman ovde
Па скрати, сестро. Напиши ероцку причу...
Neka...ne moze to da se skrati nikako
...zabranjeno voce...
Znam ja sta hocu ne brini se ti za mene![]()
zato beri sestro dok si mlada,posle i to dosadi
Svasta.to je tako jednostavno.hocemo da nas neko voli i da taj neko bude dostojan nase ljubavi
I hocemo da mozemo da jedemo sve i svasta i da nam se ne lepi
Zar je to toliko tesko shvatiti?
Hoćemo sve.
Dakle jadni mali muškarci, nikada nas nećete zadovoljiti pa možete da se vratite u kućicu i ližete rane.
Hbg, kakvo pitanje takav i odgovor.
Ja sam navikla ljude oko sebe da mi nista ne treba, sve cu sama, busam se i tvrdoglavo izigravam svemocnu.
Malo sam se opametila a i razmazila. Zasto da ne? Najgore je kada kasno shvatis sta si sve mogla samo osmehom i treptanjem a bila naivna. Sada mi sve treba i sve prihvatam. Navikli ljudi da nude, kao fini jer znaju da ces odbiti. Sada se cude kada ne odbijesA lepo sam upozorila: pazite sta nudite
![]()
Hbg, kakvo pitanje takav i odgovor.
nece vezati novac, al da pomogne, pomogne))