Šta žena hoće ?

Не знају ни оне сироте.

pa jeste,ali hocemo to odmah !!!

sta-zene-zele.jpg

Hoćemo sve.
Dakle jadni mali muškarci, nikada nas nećete zadovoljiti pa možete da se vratite u kućicu i ližete rane.

:lol:

Ja sam navikla ljude oko sebe da mi nista ne treba, sve cu sama, busam se i tvrdoglavo izigravam svemocnu.
Malo sam se opametila a i razmazila. Zasto da ne? Najgore je kada kasno shvatis sta si sve mogla samo osmehom i treptanjem a bila naivna. Sada mi sve treba i sve prihvatam. Navikli ljudi da nude, kao fini jer znaju da ces odbiti. Sada se cude kada ne odbijes :lol: A lepo sam upozorila: pazite sta nudite :lol:

:lol:

Ja sam navikla ljude oko sebe da mi nista ne treba, sve cu sama, busam se i tvrdoglavo izigravam svemocnu.
Malo sam se opametila a i razmazila. Zasto da ne? Najgore je kada kasno shvatis sta si sve mogla samo osmehom i treptanjem a bila naivna. Sada mi sve treba i sve prihvatam. Navikli ljudi da nude, kao fini jer znaju da ces odbiti. Sada se cude kada ne odbijes :lol: A lepo sam upozorila: pazite sta nudite :lol:
Hbg, kakvo pitanje takav i odgovor.

Hbg, kakvo pitanje takav i odgovor.

Pa jeste :lol:
Smokva je lepo napisala... Ma koliko zvucalo pateticno, treba nam, u dubini duse nam stvarno treba, neko kome mozemo da zmureci pruzimo ruku i zakoracimo a da ne brinemo da li je ispred bara, stepenik,... I oni plitki ce tu vrstu sigurnosti vezivati za novac i svasta nesto sto njima ide u prilog da se opravdaju jer... nije lako biti Musko.

Back