Šta zameram muškarcima ?

Mladjima sto su piz.de i pic.ke vecina ali ne ogromna vecina.Cak se piz.de najvise i busaju kao nesto znaju i muskosti imaju,zavrse kao huligani.
Starijima sto ogromna vecina su roditelji koji prave od svoje dece piz.de i od cer.ki prave razmazene popi.shulje.

Uzor su im politicari i pevacice, kad su im roditelji trube.Nesvesno i podsvesno , a svesno su zlatni roditelji skoro uvek...

Pa znaš kako, ja razlikujem muškarce koji vise na internetu i one koji su aktivni u realnom životu.
Na internetu su uglavnom muške alapače, nehebači, gabori, nolajferi.. I tako.. Nije to toliko strašno, samo je jadno, tako da im ne zameram, samo ih žalim.
A šta zameram ovima u rl-u, to drugom prilikom. :ok:

Pa znaš kako, ja razlikujem muškarce koji vise na internetu i one koji su aktivni u realnom životu.
Na internetu su uglavnom muške alapače, nehebači, gabori, nolajferi.. I tako.. Nije to toliko strašno, samo je jadno, tako da im ne zameram, samo ih žalim.

kakve li su onda tek zenturace koje stalno vise na netu ko ti

Svi koji idu u klubove su drogoshi, svi koji idu na splavove su retar** shabani. Koliko jos generalizacija mozemo napraviti?

Back