Sta vredi videti do kraja ove sezone?

• Začetnik teme Začetnik teme Aphroditi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

Aphroditi

Gost
Dolazim uskoro u Bgd. i htela bih da odgledam sto vise dobrih predstava. Mozete li nesto da mi preporucite? Gledam repertoare, toliko toga je novo, a ja nemam pojma sta valja, a sta ne :? Ima li neko predlog, sta zaista od svih tih novih komada vredi odgledati? Hvala unapred :)

E pa ja sam bila u Beogradu i vratila se. Stigla da odgledam pet predstava za dve nedelje. I ono sto me odusevilo jeste Hadersfild u JDP. Zatim Cudo u Sarganu -Atelje. Molijer je isto jako dobar. To mi je bio prvi put da gledam Mikija Manojlovica uzivo. I fenomenalan je. Zlatno runo u BDP i standardno dobar Dugalic i na kraju Razneseni u BDP. E ta predstava mi je upropastila vece. :? Suvise brutalno za mene. Ali da imamo jako dobro pozoriste i glumce - imamo. :)

Ukoliko voliš komediju i mjuzikl, obavezno poseti obnovljeno pozorište na Terazijama i pogledaj - Dva mirisa ruže, šarmantna komedija sa puno Meksičke muzike i pesme u kojoj igraju Ljilja Stjepanović i Elizabeta Đorevska, u režiji Slavenka Saletovića.
Zatim u istom pozorištu pogledaj sjajan mjuzikl - Jubilej, sa odličnim Milenkom Zablaćanskim, Janošem Totom, Ljiljanom Stjepanović, Jelenom Jovičić, Radetom Marjanovićem...I naravno sjajan balet ovog našeg pozorišta.

Back