baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.565
manje visheGde ides? Na istocnu obalu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
manje visheGde ides? Na istocnu obalu?
![]()
Opel Vectra B. 2.0 16v. 136KS ;p ista ko na slici.
stajke ja planiram ovih dana da krenem u potragu za vektrom 1.8 elegance 2002.g pa me interesuju komentari o njima koje su im mane a koje vrline
Opel Vectra B. 2.0 16v. 136KS ;p ista ko na slici.
stajke ja planiram ovih dana da krenem u potragu za vektrom 1.8 elegance 2002.g pa me interesuju komentari o njima koje su im mane a koje vrline
Pa, vidi, nisam bash najadekvatniji da ti kazem mnogo, jer nemam veliki vozacki staz ;p ali odma' mogu da ti kazem da je kvalitet za desteku, bar sto se moje vektre tice.. Imash osecaj ko da vozish nekog dobrog audijaAli stvarno, niko ne bi ocekivao, ali je tako.. Pogotovo shto je moja iz shvajcarske uvezena, pa je ochuvana, ko da nije vozena ni godinu dana... Moja ima 136 konja, tako da je azdaja i shto se snage tiche, mlad sam vozac, nisam probao mnogo auta, ali jesam dovoljno da bi tvrdio ovako neshto.. Mozda je to do toga shto je ocuvana, al ko zna.. Menjach je isto nnogo dobar... Na fiat puntu je menjach, ko da pomerash neku motku
ahhah
Nemoj neko da me shvati pogresno u fazonu da sam nahvalio auto, reko sam to krajnje objektivno. Vozio sam audi a4 2002, i osecaj u vektri nije losh u poredjenju sa njim.
Smart je zamenjen sa ovim:Moj svakodnevni auto: Smart ForTwo turbo 2007
![]()
Moj auto koji koristim za posao: Mercedes GLK220CDI 4matic 2011
![]()
Prezadovoljan sa oba,GLK preshao 105000km za godinu dana,nikakvih kvarova,Smart obavlja svakodnevne poslove bez problema.
200 kompresor,2005 godisteMotor, godiste?![]()
Dakle slika i kratki opis npr jeste li zadovoljni i tako, koliko vas košta godišnje servis.
Slika sa neta ubacujte.
Kantu brate ,kantu vozim,za svoju dusu manje,ali za svaki dan da...![]()
Nase automobile voze kandidati za svoju dusu![]()
Hvala ti na komentaru i savetu, Brajane, ali neće kupiti auto samo nama, već celoj porodici, opet bismo svi mi vozili taj jedan isti.Ako ti stari želi kupiti nov auto, japanca ili nemca...neće se zajebati ( a škode su svakako dobre, kao ova npr. :
hahahahahahahaha moderator koji tera caletovu skodu dosao na automobilizam da nesto prica![]()
katastrasno xD
Automobil nije moj, očev je, ali vozimo ga i ja i mlađi brat. Mnogo ga volim, otac želi da kupi novi i pita nas za mišljenja, ali ne znam, meni se ovaj baš sviđa.
Volim ovaj dizajn, enterijer, kontrolnu tablu, ma, sve!
Skoda Fabia
![]()