Šta vozite?

Opel_Vectra_B_-_1998.jpg

Opel Vectra B. 2.0 16v. 136KS ;p ista ko na slici.

stajke ja planiram ovih dana da krenem u potragu za vektrom 1.8 elegance 2002.g pa me interesuju komentari o njima koje su im mane a koje vrline

Opel Vectra B. 2.0 16v. 136KS ;p ista ko na slici.

stajke ja planiram ovih dana da krenem u potragu za vektrom 1.8 elegance 2002.g pa me interesuju komentari o njima koje su im mane a koje vrline

Pa, vidi, nisam bash najadekvatniji da ti kazem mnogo, jer nemam veliki vozacki staz ;p ali odma' mogu da ti kazem da je kvalitet za desteku, bar sto se moje vektre tice.. Imash osecaj ko da vozish nekog dobrog audija :) Ali stvarno, niko ne bi ocekivao, ali je tako.. Pogotovo shto je moja iz shvajcarske uvezena, pa je ochuvana, ko da nije vozena ni godinu dana... Moja ima 136 konja, tako da je azdaja i shto se snage tiche, mlad sam vozac, nisam probao mnogo auta, ali jesam dovoljno da bi tvrdio ovako neshto.. Mozda je to do toga shto je ocuvana, al ko zna.. Menjach je isto nnogo dobar... Na fiat puntu je menjach, ko da pomerash neku motku :D ahhah :) Nemoj neko da me shvati pogresno u fazonu da sam nahvalio auto, reko sam to krajnje objektivno. Vozio sam audi a4 2002, i osecaj u vektri nije losh u poredjenju sa njim.

Takodje, i opremma u autu je poprilicno ista kao kod danashnjih automobila. Shto je bash neverovatno.. Naravno, ne uporedjujem ga sa nekim maseratijjem, dodz vajper, lexus, vejron, i te sporstke azdaje :D Mislim na standardni putnicki auto ;p

Poslednja izmena:
Automobil nije moj, očev je, ali vozimo ga i ja i mlađi brat. Mnogo ga volim, otac želi da kupi novi i pita nas za mišljenja, ali ne znam, meni se ovaj baš sviđa. :)

Volim ovaj dizajn, enterijer, kontrolnu tablu, ma, sve! :)

Skoda Fabia

skoda-fabia-rs-05.jpg

Ako ti stari želi kupiti nov auto, japanca ili nemca...neće se zajebati ( a škode su svakako dobre, kao ova npr. :
Hvala ti na komentaru i savetu, Brajane, ali neće kupiti auto samo nama, već celoj porodici, opet bismo svi mi vozili taj jedan isti.
Da, moj otac je imao običaj da često menja marke i modele dok nije kupio Škodu i, evo, nju imamo mnogo dugo godina, prezadovoljan je. :)
hahahahahahahaha moderator koji tera caletovu skodu dosao na automobilizam da nesto prica :hahaha:

Ne znam u čemu vas dvojica vidite problem i razlog za smeh, odgovorila sam na postavljenu temu i to je to. Što, da nije možda zabranjeno?
Mlada sam devojka i od promoterske plate u toku studiranja sigurno ne mogu zaraditi da kupim sebi automobil, pa vozim očev kad mi treba, kao i moj brat.

Back