Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 3.786
Meni lično, kad npr. donesem doručak u krevet, jako prija da čujem iskreno "hvala". Ne volim smaranje tipa "ko si ti, šta ćeš u mojoj kući, kako si ušao?" i slična sranya. Uživaj u momentu dok traje, jbt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komarca! mrzim kad ga cujem!Meni lično, kad npr. donesem doručak u krevet, jako prija da čujem iskreno "hvala". Ne volim smaranje tipa "ko si ti, šta ćeš u mojoj kući, kako si ušao?" i slična sranya. Uživaj u momentu dok traje, jbt.
gde se izvrnula?Волим да чујем:"Хвала ти супермене што си ми изврнуо пчку к'о кројач ногавицу!!!"
Da, ali... one staromodne metalne vekerice, to je dizalo i mrtve, pa da si najpijaniji legao u tri ujutro.Doduse, ovo sada na mobilnim telefonima je mnogo bolje nego ono ranije kada si imao na casovnicima/budilnicima.
Ako joj donosiš doručak u krevetMeni lično, kad npr. donesem doručak u krevet, jako prija da čujem iskreno "hvala". Ne volim smaranje tipa "ko si ti, šta ćeš u mojoj kući, kako si ušao?" i slična sranya. Uživaj u momentu dok traje, jbt.
Prvo da joj odvežem ruke od zaglavlja.Ako joj donosiš doručak u krevet
ona treba da ti pročlita misli
klekne, i ostvari tvoje želje