ŠTA VIŠE VOLITE...?

Зависи од ситуације.
Преко дана је много лепше видети полунагу девојку, а увече машту много више покрене закопчана до грла...
Ја просто уживам ових дана по граду гледајући груди и ноге...
Понекад се и забленем...
А то да ли је фрајер добар или лош не може се проценити све док има и парче одеће на себи...

Зависи од ситуације.
Преко дана је много лепше видети полунагу девојку, а увече машту много више покрене закопчана до грла...
Ја просто уживам ових дана по граду гледајући груди и ноге...
Понекад се и забленем...
А то да ли је фрајер добар или лош не може се проценити све док има и парче одеће на себи...

Slažem se sa delom vezanim za devojke, ali što se muškaraca tiče... Najgore je kada vidim šabane sa uskim majicama (dugih rukava) veliko Sunce glava ala Versaći, stomak koji ispada napred i ručice tanke kao pauk... fuj bre! Bruka..:thumbdown:

Slažem se sa delom vezanim za devojke, ali što se muškaraca tiče... Najgore je kada vidim šabane sa uskim majicama (dugih rukava) veliko Sunce glava ala Versaći, stomak koji ispada napred i ručice tanke kao pauk... fuj bre! Bruka..:thumbdown:

Ту си у праву.
Постоје мушкарци који заслужују да буду изгачени из конкуренције само на основу гардеробе.
Али они кји преостану могу се сагледати само наги...

Problem je sto ta koja je zakopcana do grla uglavnom je zakopcana zato sto nema sta da pokaze (cast izuzetcima), tako da bih se pre odlucila za onu polugolu (mada ima i polugolih koje nemaju sta da pokazu). Ma najbolje je videti doooooobru ribu, nebitno sta ima na sebi.

G O L O....svakoj dobro stoji(kada kazem svakoj mislim svakoj normalnoj,extreme koji imaju po 75,80 i vise kg ne racunam) dok zakopcana do grla mora to sto je obukla bas dobro da iznese da bi odisala seksipilom...Zene,devojke koje i tako obucene(zakopcane do grla) pobudjuju hormone kod nas spadaju u red FEMME FATALE.....

Odeca? ja vidim kroz odecu ;] lepo je kad devojka ima stila... ali to je daleko od presudnog faktora. Imam ugradjen skener u glavu hehe... treba mi oko 5 sek da je skeniram celu i da odmah znam kako je gradjena.

Ma nikakvi su, majke mi. Da zaplačeš od muke. Ponuda nikakva. :roll:

:eek:...dobro je nisam jedina...stavrno sta se desava sa nama...nekad su i lepe devojke i lepi momci setali gradom...a sad svi su isti ko jaje jajetu...oni sarene sorcice i neka idiotska majica one tesne farmerke (bez obzira na figuru jer molim vas ona je "riba"), i dalje iste frizure i naravno torbice koje nose ko, moja baba kad je isla na pijacu, ceger...oko lakta...:dash:...da se utepas...nema covek vise na sta da pari oci...

@tema...da se kladimo da ce svi izabrati polu gole....kod njih ne ide tako dubokoumno razmisljanje....:roll:...samo duboki izrezi na majicama i duboki slicevi:rotf:

G O L O....svakoj dobro stoji(kada kazem svakoj mislim svakoj normalnoj,extreme koji imaju po 75,80 i vise kg ne racunam) dok zakopcana do grla mora to sto je obukla bas dobro da iznese da bi odisala seksipilom...Zene,devojke koje i tako obucene(zakopcane do grla) pobudjuju hormone kod nas spadaju u red FEMME FATALE.....

ovo je tacno....

ps: avatar ti je fenomenalan:super:.....skoro sam spljostila dve muve u toj pozi...bilo je bukvalno dve muve jednim udarcem;):rotf:

Back