Šta više goji?

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cesti, a manji obroci da ne opteretis stomak jer se mozda odvikao ili nikad i nije imao naviku unosenja vece kolicine hrane.

Vezbe svakako mogu da koriste, a u apotekama, cak i vecim marketima mozes nabaviti razne vitamine, pivski kvasac i sl.

Mozda si i takve konstrukcije da nikad neces biti nesto mnogo krupna, ali verujem da mozes malo da izmenis kilazu na bolje.

Muz mozda zaista voli tanje zenice pa mu tvoja kilaza ne smeta :).

evo da pitam,posto mi se smucilo da mi se deca,muz pa i ja sa njima udaramo o moje koske.ja sam visoka 169 a teska 49.mozda to i nije lose ali ja eto stvarno grozno izgledam,mislim meni izgled ne brine,sto sam laksa,to mogu brze da funkcionisem,ali ne mogu ni nista lepo da obucem,noge su mi ko na skakavca.nemam bas neki apetit,slabo jedem,a nemam ni vreme da jedem,cuvam dva malisana,pa me satiru,non,stop oko njih.
e sad,ja volim sve da jedem,ali ne doruckujem,obicno prvo pijem kafu i zapalim cigaru i tako do 2-3 sata popodne.nista mi se ne jede,mnogi mi kazu da treba da se malo ugojim,a moj muz kaze da mi ovako dobro(mozda hoce da ustedi hranu z:lol:).
da li bi trebala da uzmem neke vitamine ili neke tablete za poboljsanje apetita?bar da mogu da jedem kad imam vremena.koje namirnice goje?

U bre nemas pojma koja si srecnicazz:lol:tebi je zeludac smanjen i male kolicine hrane su ti dovoljne..a prosirices ga belim svezim hlebom..gaziranim picima i slatkisima..+vecera kasno uvece..nista to nije gore za zdravlje od kafe i cigarete na prazan stomak pa si u svakom slucaju ugasilaz:mrgreen:

U bre nemas pojma koja si srecnicazz:lol:tebi je zeludac smanjen i male kolicine hrane su ti dovoljne..a prosirices ga belim svezim hlebom..gaziranim picima i slatkisima..+vecera kasno uvece..nista to nije gore za zdravlje od kafe i cigarete na prazan stomak pa si u svakom slucaju ugasilaz:mrgreen:

Predložio bih burek! Ako se od njega ne ugojiš nećeš ni od čega drugog z:)

e pa ljudi ovde nazalost bureka nema,nista ne jedem bez hleba (sem supe i gibanice) i to iskljucivo beli,crni ne mogu ocima da vidim.jedem i testenine,jedem pasulj,jedem meso,voce,povrce,paprikas ma sve zivo (kad imam vremena).eto danas sam npr jela samo 2 puta jednom oko 2 popodne a drugi put sad oko 23 sata.cini mi se da nista ne mogu da postignem.a slatkise ne volim,muka mi od njih.jedino uzmem secer i vodu kad mi bas spadne secer.nemam apetita,nemam vremena,ali kad mi se nadje ruska salata,kiseli krastavcici i majonez ja bih samo jela,pa bilo sta sa ovim.jedem dok me zeludac ne zaboli i jedem opet kad prestane da boli,ali eto samo nocu kad deca spavaju.ili sam luda,ili ne umem da se organizujem,al sta cu.

Back