Sinoc dok sam spavao u glavu mi je usla jedna pesma koju sam vezivao za jednu devojku pre podosta godina. Danas kad sam bivsoj pricao za to i koliko mi je ta pesma pre znacila (a i sad) i kako za mnoge ljubavi uvek imam neku pesmu koja ju je obelezila, pitala me je "A koju pesmu vezujes za mene?". Pa sad kad sedim i razmisljam o svemu tome, sto da ne otvorim temu u vezi sa tim. . . Dakle, sta vezujete za neke svoje ljubavi i ako mozete da kazete i zasto. . .
Posto sam pesmu vec kacio ne jednoj drugoj temi onda da se ne bih ponavljao okacicu neke druge stvari koje mi obelezavaju to vreme. Devojka je iz istocne Srbije (Zagubica) i kad god sam bio na autobuskoj stanici uvek sam se nadao da ce me sledeci put jedan ovakav autobus odvesti do nje
I jedna pesma od meni omiljenog benda koja me uvek podseti na nju i ako sam tekst nema nikakve veze sa njom, ali nekako kad je cujem to je to. . .
Aj sad vi otvarajte duse. . .
Posto sam pesmu vec kacio ne jednoj drugoj temi onda da se ne bih ponavljao okacicu neke druge stvari koje mi obelezavaju to vreme. Devojka je iz istocne Srbije (Zagubica) i kad god sam bio na autobuskoj stanici uvek sam se nadao da ce me sledeci put jedan ovakav autobus odvesti do nje

I jedna pesma od meni omiljenog benda koja me uvek podseti na nju i ako sam tekst nema nikakve veze sa njom, ali nekako kad je cujem to je to. . .
Aj sad vi otvarajte duse. . .