Шта вас нервира по ресторанима?

ja nisam nesto mnogo iso po tim fensi restoranima.u moje vreme je bilo korisno da obujes gumene cizme za takve pohode na prasetinu i kupus salatu sa papricicama.obavezno poneti flekice i lepak za gumu ako popusti cizma jerbo u vecejima obavezno cucavcima ume da bude poplava rasnih agresivnih tekucina ,jelte,ko ovo sada sa j.moravom.pa kad popusti cizma neugodno je celo vece sa mokrim nogama .a zbog mirisa i tvog i onog drugog ne smes da skines cizmu koja oce sa zalepi za vec lepljivu carapu.ova omladina ne zna za kakve je dogadjaje uskracena.

Сада ми је било јако смешно. Завршили вечеру и као који је наш конобар, да тражимо рачун.
Онај дебељушкасти, ћелави. Не журимо, када се појави...
И долазе два дебељушкаста, ћелава као клонирани :lol:

Nervira me kada ne umeju da objasne sta su i ko su. Prvo sto volim kada pridjem je da zamolim hostesu za meni, jel, da vidim sta imaju. U tom ih perifernim vidim kako se razbeze. Konobar se poslom pojavi, pa kad vidi da ce biti pitanja, pobegne unutra i izguraju hostesu nazad, koja je u medjuvremenu zbrisala "poslom" unutra. I kad je pitam obicno pitanje, ne vredi komplikovano, dobijem corcrpore osmeh u fazonu:" ima svega, moze se. " A time im zapravo skracujem vreme, nego da gnjavim konobara posle za stolom i zapitkujem.
Pogotovu ako su neuobicajena jela tipa pitica sa sirom, a ono preko preliven med i pistaci.

Back