Šta vaš ker zna da uradi?

Moje Sunce je juče pojelo 3 reda čokolade od 300 grama ..... znači, kad me šlog nije strefio .... Ostavila sam na stolu umotana tri reda čokolade, da pojedemo moj dečkić i ja kad se vratimo iz kupovine ... i ona se popela na sto dok mi nismo bili tu, donela čokoladu na krevet i pojela. Vraćam se ja, vidim celofan i shvatim šta je balavica uradila .....

Obožava čokoladu ..... U stanju je da ti se u usta ubaci samo da bi dobila zrno čokolade ...... I da, u stanju je da ti pojede tri reda kad nisi tu :mrgreen:

:eek: Moja zna samo da dodje, da stane, da ljubi i da fuj to. :mrgreen: Nishta osim toga, ali nishta drugo nije ni "potrebno"...

istu ovu recenicu (bez ljubi) izgovorio je moj muz kada sam naseg psa naucila da sedne, da sapu, donese lopticu i seni na zadnjim sapama kad nesto hoce ;0) uz komentar da ne zeli u kuci cirkuskog psa:confused:
Priznajucu da je u pravu, primirila sam se na kratko, ali ovih dana, rizikujuci ozbiljnu bracnu krizu, ucim je da na komandu "glas" zalaje. To radim tako sto joj bacam loptu po stanu i to tako sto loptu prvo drzim iza ledja dok se Sara (3god) ne iznervira i zalaje, tek tada kazem BRAVO i bacim loptu (u medjuvremenu besomucno ponavljam glas-glas-glas...) U svakom slucaju ako me muz i iskulira komsije nece :D

P.S. ponekad sumnjam da nju voli vise od mene

moj zna da sedne, da sapu, mesto, legne tu i tamo, ne.. sve to zaboravi kad dobije napad ludila posle jela ili neposredno pre jela kad vidi da se hrana sprema, tad ga slabo drzi koncentracija pa se zatrci na mesto i dok do njega stigne zaboravi gde je posao pa se vrati do mene tj hrane( nju da zaboravi nema sanse)..
zna i da sedne i da sapu i kad se to ne trazi od njega a neko u blizini jede ili sprema nesto u kuhinji..
zna i da ne sme da vuce nogavice i grize za noge kao i da razvlaci novine po sobi i dira knjige ali isto tako zna da ako sve to radi dobice punu moju paznju i kad sam zauzeta vaznim poslovima

Moja zna da sedne,legne,da sapu,da se okrene,da mi pipne ruku,da prodje kroz obruc,da dodje kad je zovem,da ode na mesto (jedino kad dreknem na nju) zna da uleti u kola kad su otvorena vrata tako da je niko ne moze izvuci pa je na kraju ostavim unutra da srecno lezi na sedistu i ceka da auto krene :roll: Sve zna osim da ne treba da me vuce kad idemo u setnju i da ne sme da skace na mene kao pomahnitala kad me vidi! :roll::roll:

Back