Šta vas je danas iznerviralo?

Људи стављају овакве снимке и дају лажну наду да су дивље животиње као домаће ,остао би без руке до лаката ко год да ово покуша са дивљом животињом ако не и мртав.
После тога постављају питање "због чега се сликају крај дивљег бизона" ето због тога што виде неки овакав снимак и негде подсвесно поверују да је ипак могуће.

Људи стављају овакве снимке и дају лажну наду да су дивље животиње као домаће ,остао би без руке до лаката ко год да ово покуша са дивљом животињом ако не и мртав.
После тога постављају питање "због чега се сликају крај дивљег бизона" ето због тога што виде неки овакав снимак и негде подсвесно поверују да је ипак могуће.
samo su zeljni senzacije i da to izbace na drustvene mreze..

Што ми људи дугују новце а када их подсетиш да дугују новце они се љуте почну да те праве будалом једноставно ми је да ми кажу тренутно немам и сва прича се завршава а овако те данас,сутра,прекосутра итд.....

Naleteo sam na nekom mrtvom stranom muzickom forumu na neku likusu kineskinju koja je opsednuta bitkoinom, Trampom pre svega Maskom.Stalno mi potura ne trazene savete o bitkoinima, hvali se svojim novcem i bogatstvom, zivotim u Milanu novom kucom te mi jos preporucuje film Vukovi sa Vol strita.

Zbog pesme jedne razmenili telegrame, kao svidjala joj se moja pesma pa sam nekako pristao na razgovor samo da bi me ugusila sa njenim savetima koje nisam trazio pa joj to rekao kad mi je prelila casa, a kao uvod sam je pitao jel zivis sama.Tu mi je odgovorila da gde sam ja njoj odgovorio sa porodicom a vrat zivi u susednom gradu.Pitao je kako njena porodica, jel imas bracu sestre?Ona kaze nemam jedinica sam majka zivi sama u Kini otac mi je preminuo.Imam cerku.Ja je pitam jel imas muza ili bivseg muza?Ona nisam se nikad udavala, zasto si me zaboravio kao devojku na pocetku kad smo pricali.Na to nisam odgovorio vec joj rekao da mi ne trebaju ne trazeni saveti.

A ona ce meni "zato ces ostati obican jer tako obicni ljudi razmisljaju, ne znas moc bit koina i nisi svestan Elona Maska"!

I izbrisala chat pre mene🙂
Ne mogu ja da shvatim te ljude.
Nesto trulo ima kod tih lovatora milionera.Jbg volim da budem obican i da uzivam u svom malom slobodnom svetu i mojim problemima i briga me za njihova bogatstva i ambicije da budu Vukovi sa Volstrita i kao Elon Mask.

Back