- Poruka
- 86.572
Jutros se probudim i ne moze bez bola...
Najnovije-boli,skripi desni lakat.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uteha je neka da uopste i osetis neki bol kad se probudis, to je znak da si zivJutros se probudim i ne moze bez bola...
Ja ujutru prvo pogledam čitulje i ako nisam u njima onda ustanemUteha je neka da uopste i osetis neki bol kad se probudis, to je znak da si ziv![]()
Kad spavam,desna ruka u polozaju,kao da trebam startati "100m" iz lezeceg polozaja...i onda za dobro jutro,boli lakat.Mene boli shaka, juce me nije bolela, verovatno sam cele noci bas na tom delu shake
oslanjala veliku (pametnu) glavu![]()
To ti se samo cini da su jajnici, to kad boli stvarno imas temperaturu 40, leukocite na milione,Oba jajnika, naizmenično -. - "
Strance, napravi nekad bar malo duzu pauzu.Jutros se probudim i ne moze bez bola...
Vreme je tako, samo istresi nos i utopli se nije to nikakva bolest, nego samo posledica slinavog vremena ČPOd cega da pocnem... glava, grlo, svaki misic... slinavim. Uzas!
Od kud ta bol u stopalima? Imas one trnove u peti?Svaki dan sam u bolovima zadnjih 10 godina. Najviše imam bolove u stopalima, pa jedva oblačim trenerku i obuću.