sta vam slusaju komsije?

bolje da ne znate sta pustaju.GORE JE OD NARODNJAKA CAK I OD GRANDA.ali ja to odmah sredim .odmah uzvracam :orkestar: odlicnom rock pesmam i uvek dobijem bitku :vatromet:

Blago tebi...Svaka čast za taj poduhvat! :brus: :zag: Ja sam taman pomislila da kreteni sa splavova neće puštati muziku uopšte (pošto je naišlo hladnije vreme), ali sinoć su puštali najgore narodnjačke pesme.A ja jadna pokušala da spavam, pošto ujutru počinje škola :(

O pa kod mene niko ni ne slusa muziku sem mene....
Castim ih raaznim pesmama ..od Merlina do Jane.. :mrgreen:
Ma bole me bas :lol:
Ako neko kaze da sam seljanka?Sta to uopste znaci?Pa ispod mene baba pece paprike i pali tamo neke vatre pa mi srdi vesh pa nikom nista.. xD

hahahahahhaha:lol:

mi jesmo u kucama...ali covece..ovo je gore nego u stanu..jer ljudi u kuci kontaju..e ne cuje se to toliko...ne znam od koje strane da pocnem:lol:
evo..klinac levo slusa ovo:

Tako da mene treba razumeti..i svi imaju extra dobre aparate i zvucnike:lol:

Komsije u mojoj zgradi niko nista... Ranije je neki na prizemlju slusao neke narodnjake. I jedan na mom spratu Baju - Oficir sa ruzom. Pa jedno vreme neki metal. Uglavnom ja jedina pustam glasnu muziku.

Ali zato komsinica iz susedne zgrade ove dve pesme samo vrti, vec godinama, kako leto dodje, kao da samo te dve postoje :

Back