Šta vam od poslednjih poskupljenja najviše narušava budžet?-Anketa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koja poskupljenja vam najviše narušavaju budžet ?

• Skok cena životnih namirnica u velikim marketima i prodavnicama

glasova: 28 43,1%
  • Cene voća i povrća na pijačnim tezgama

glasova: 2 3,1%
  • Iznos koji izdvajam za druge kućne potrepštine

glasova: 2 3,1%
  • Benzin i naftni derivati

glasova: 7 10,8%
  • Sve pomalo

glasova: 26 40,0%

• Ukupno glasova
    65
Režije u srbiji poskupljuju na mesečnom nivou 8% dakle infostan svaki mesec poskupi 8 evra. Pre 3 meseca mi je infostan bio 14.000 din pa 15, 16 i sad je poslednji bio 17.000 din!

Dokle će to da ide pa verovatno dok narod ne uzme motke i počne da ih juri po ulici.

Hrana isto poskupljuje ali na DNEVNOM nivou! Ja sam doživeo da u trenutku dok sam gledao proizvod na polici - cena se promenila i poskupelo je 10%!

Trgovci u srbiji su se udružili u kartel i pljačkaju narod!

Грејање је пре пар месеци поскупело, а изгледа да је поново...

Шта је са ценама по продавницама не могу да кажем, нисам видео извештај о могућем учинку прошлонедељног бојкота.
Koliko sam ja vidio na onom vašem cjeniku poskupila vam je voda i kanalizacija od 01.01.
https://infostan.rs/cenovnik/?pismo=lat

Režije u srbiji poskupljuju na mesečnom nivou 8% dakle infostan svaki mesec poskupi 8 evra. Pre 3 meseca mi je infostan bio 14.000 din pa 15, 16 i sad je poslednji bio 17.000 din!

Dokle će to da ide pa verovatno dok narod ne uzme motke i počne da ih juri po ulici.

Hrana isto poskupljuje ali na DNEVNOM nivou! Ja sam doživeo da u trenutku dok sam gledao proizvod na polici - cena se promenila i poskupelo je 10%!

Trgovci u srbiji su se udružili u kartel i pljačkaju narod!
Koliko su nekakve prosječne režije za stan od 60-tak kvadrata u zgradi bez lifta, centralno, 4 osobe?

Back