Шта вам највише смета на путовањима?

Кад изују ципеле у авиону или аутобусу. А има оних који и чарапе скидају. Која некултура... Замишљам сцену из филма Ко то тамо пева...ишли би они пешке.. примитивци..
Inače kad sam videla da u svakoj ekonomskoj klasi ljudi sporadično i često dele iskustva kako im se podmeću pod nos smrdljivi nožni prsti iz patika posle ko zna koliko sati hodanja i znojenja tamo-'amo, zaključila sam da je to čak normalno.
Meni su zapali makar dečiji više puta.
Da li mi je smetalo? Pa, razume se, ali šta... Bude i prođe.
Ili kad i ja i onaj ispred mene delimo prozorče taman da nijedno ne vidi kvalitetno ništa...
Smorila sam se kad me je na last minute zapalo sedište koje prozor čak i nema, ali u protivtežu tome ide bezmalo 60% pa i više uštede... Ustvari, ne znam postotak, ali bilo je značajno dž.

Кад изују ципеле у авиону или аутобусу. А има оних који и чарапе скидају. Која некултура... Замишљам сцену из филма Ко то тамо пева...ишли би они пешке.. примитивци..
Neke avio kompanije na dugim letovima daju čiste čarape u opremi koju dele da se navuku u toku leta
U principu sedenje desetak sati u uslovima niskog vazdušnog pritiska i nepostojanja kretanja skoro sigurno dovode do oticanja stopala i nošenje tesne obuće nije preporučljivo sa medicinske strane i može ljudima praviti problem. Bonton je naravno drugo.

Pa ako je dug put, obuća počne da steže i moraš se izuti. Gore mi je kad dignu noge u cipelama na sedište pored i tako spavaju.

Ono što me nervira jeste obaranje sedišta tako da se onom iza padne u krilo. Takvi su samoživi do koske.
bravo...potpuno isto mislim. Naročito što sam visok pa mi je ekonomska klasa uvek tesna, često kolenima sprečim onog ispred da uopšte pokušava.

kad sam to prvi put dozivela - naterah onog ispred da ga podigne

nakon nekoliko letova sam se civilizovala i shvatila da je to potpuno normalna stvar a ne "samozivost"
u avionu nije problem jer je razmak dovoljan.
takodje i u autobuisima vise klase.

problem nastaje u onim busevima koji nemaju XL razmak izmedju sedista...zato ja kad putujem busem iz predostroznosti uvek biram ono sediste na gornjem spratu koje je iza stepenica tako da nema nikog ispred a i imam plocu da mogu da odlozim stvari na nju :D

u avionu nije problem jer je razmak dovoljan.
takodje i u autobuisima vise klase.

problem nastaje u onim busevima koji nemaju XL razmak izmedju sedista...zato ja kad putujem busem iz predostroznosti uvek biram ono sediste na gornjem spratu koje je iza stepenica tako da nema nikog ispred a i imam plocu da mogu da odlozim stvari na nju :D
I izvadiš pečeno pile i dva paradajza :D Ti si taj!

Back