Šta vam deca jedu u školi?

ja ne brinem za svoje dete sta jede jer ono jede samo jednom dnevno i to uvece oko 9 sati
naime, religija kojoj pripadam i koju slepo pratim nalaze da dete do navrsenih 18 godina moze da jede samo jednom dnevno jer to je najzdravije za organizam i za pravilan razvoj
necu navoditi koja je religija u pitanju kako neko ne bi odmah je svrstao u sektu

tako da, nemam cega da se plasim sto se tice jela mog deteta jer znam da ce tek prvi put jesti kasno uvece kad dodje iz skole

pa sta treba da jedu pastete?bljak,e da i musli to jedu.

Ко је поменуо паштете?

- - - - - - - - - -

ja ne brinem za svoje dete sta jede jer ono jede samo jednom dnevno i to uvece oko 9 sati
naime, religija kojoj pripadam i koju slepo pratim nalaze da dete do navrsenih 18 godina moze da jede samo jednom dnevno jer to je najzdravije za organizam i za pravilan razvoj
necu navoditi koja je religija u pitanju kako neko ne bi odmah je svrstao u sektu

tako da, nemam cega da se plasim sto se tice jela mog deteta jer znam da ce tek prvi put jesti kasno uvece kad dodje iz skole

Нема такве религије, не зајебавај народ.

Znam... tako je meni drugarica umrla zbog transfuzije krvi... u suštini ostala je verna do kraja.

budista:lol:

- - - - - - - - - -

Ко је поменуо паштете?

- - - - - - - - - -

Нема такве религије, не зајебавај народ.

a sta tvoje dete jede?

- - - - - - - - - -

nece izaci to na dobro.mora tri puta da jede da bilo zdravo.ti si od onih,jeh.svedoci:whistling:

bolje neki integralni keks

Имам га стално у кући.

Убедљиво најбољи домаћи кекс
440104972l.gif

Poslednja izmena od moderatora:
Ne vidim potrebu da bilo sta jedu, doruckuje se kod kuce a do rucka se ionako vrate kuci, sad moji su mali ali koliko cujem od komsinica vecina njih tako funkcionise, ubace djeteu neku vockicu ili cikoladicu ako bas budu gladni..mislim ako izuzmemo srednju skolu u osnovnoj nemaju nikad vise od 6 casova znaci jedu oko pola 8 i dolaze u 3 na rucak. Mladja djeca i ranije.

Moje dete nije imalo kuvanu hranu u školi.Ovo je valjda za decu koja su u produženom boravku?A kako roditelj da proveri hranu?Uđe u kuhinju i traži uzorak,pa trči u Batut,pa trči nazad s rezultatom,pa dozvoli da dete jede ako je u redu?

Koja je to religija,naopako?

- - - - - - - - - -

Znam... tako je meni drugarica umrla zbog transfuzije krvi... u suštini ostala je verna do kraja.

Nek je,samo da je ostala verna!:dash::dash::dash:

Koja je to religija,naopako?

I ja sam se isto pitala ali vjerujem da je ovo samo necija neslana sala.

ako je istina takvi roditelji nebi trebali da imaju djecu a ne znam ni kao bi beba napredovala uz jedan obrok a kaze se da bi bila zdrava treba da jede na priblizno svaka 2-3 sata

Jehvini svedoci ne dozvoljavaju ni da se njihovoj deci da transvuzija ako bi im takva intervencija spasla zivot.Zato me ne cudi ni ovakav verski fanatizam.Samo me zanima koja je sekta u pitanju.

Jehvini svedoci ne dozvoljavaju ni da se njihovoj deci da transvuzija ako bi im takva intervencija spasla zivot.Zato me ne cudi ni ovakav verski fanatizam.Samo me zanima koja je sekta u pitanju.

hajde transfuzija, kao: ako bog hoce da ozdravo ozdravice - jeste "ludo" ali mogu da shvatim logiku mada je nikad nebi primjenila

ali ne davati djetetu da jede... mislim da li djete ili bar da li vecina djece moze da prezivi, ovo nije da se bog brine o njima nego izgladnjivanje, ima li ovdje koji pedijatar neznam da li je djeciji organizam sposoban da se razvija bez hrane...

sad ja prosiri ali ovo stvarno ne shvatam

Где је нестала традиција ношења сендвича и неке воћке у школу?

Шта, сада више није ин?

Моје дете следеће године креће у школу и већ сада се изјаснила да не жели те кифлице и пљескавице које тамо деле, већ да јој направим сендвич који ће понети од куће.

Надам се да ће остати при томе.

А у продуженом боравку ће добијати кувану храну, надам се да ће бити ОК.

Ако не буде, неко ће дебело нај...

Тераћу га до судњег дана.

Back