Drizzt
Domaćin
- Poruka
- 4.068
Izvini, šta mi napriča? Znak jednakosti? Koji ti je? Kakve tendencije i osuđivanje?
****** ovde su svi neki veliki psiholozi u pizdu lepu.
ok...mozda nisi ni svesna svog pitanja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, šta mi napriča? Znak jednakosti? Koji ti je? Kakve tendencije i osuđivanje?
****** ovde su svi neki veliki psiholozi u pizdu lepu.
ok...mozda nisi ni svesna svog pitanja...![]()
Smaraš dete.
ljubim, Leksitj...
...vidim svako malo oživiš svoju temu...
...al baš sam iznenađen otkud ti tako često na muškim temama...![]()
Qo da je bitno.Qo voli ono shto pishem,voli,qo ne voli,ne voli a svaqa svadza je nepotrebno gubljenje vremena za zabavu,shto bi trebao da bude forum.Ne bre nego se pojavim jednom dnevno (što je već mnogo) pa mi na "home page-u" iskoči ponovo a nervira me pa bih da je sklonim, onda klikćem na te što izađu i vidim ima novih odgovora, od svega toga najviše smara kad se pojavi neki novi da mi ispalamudi kako me "pročito", onako drčan pusti neki namuđen post i meti smajlijai onda jednostavno nemam šta da mu odgovorim jer je prekul za mene
![]()
Dakle, mislim na devojke koje jednostavno vole seks i izuzetno ga redovno upražnjavaju sa spektrom različitih tipova i kombinacijama istih, ne prezaju ni od čega i ne zgražavaju se na bilo kakve predloge a skoro svaki i prihvate.....
Ukratko, devojka koja (samim tim što je devojka) mnogo lako stiže do svega onoga o čemu većina vas sanja od tinejdžera pa na dalje..... I jednostavno koristi to sve.
Šta vi ustvari mislite o takvim devojkama, ali oću iskreno![]()
Generalno; da li biste je ženili, kresnuli; kako bi vam bilo da otkrijete tako nešto o sestri na primer i sl.
Nemaju granica? Vau kako je to ql. Kad govorite o debelim ljudima onda se zgražavate.
...
Generalno; da li biste je ženili, kresnuli; kako bi vam bilo da otkrijete tako nešto o sestri na primer i sl.
Iskreno meni je i muškarac koji spava sa svime što mu padne pod šake muška k****![]()