Šta ustvari mislite o slobodnim curama?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljubim, Leksitj...:cmok:

...vidim svako malo oživiš svoju temu...

...al baš sam iznenađen otkud ti tako često na muškim temama...:think:

Ne bre nego se pojavim jednom dnevno (što je već mnogo) pa mi na "home page-u" iskoči ponovo a nervira me pa bih da je sklonim, onda klikćem na te što izađu i vidim ima novih odgovora, od svega toga najviše smara kad se pojavi neki novi da mi ispalamudi kako me "pročito", onako drčan pusti neki namuđen post i meti smajlija :cool: i onda jednostavno nemam šta da mu odgovorim jer je prekul za mene :(

Ne bre nego se pojavim jednom dnevno (što je već mnogo) pa mi na "home page-u" iskoči ponovo a nervira me pa bih da je sklonim, onda klikćem na te što izađu i vidim ima novih odgovora, od svega toga najviše smara kad se pojavi neki novi da mi ispalamudi kako me "pročito", onako drčan pusti neki namuđen post i meti smajlija :cool: i onda jednostavno nemam šta da mu odgovorim jer je prekul za mene :(
Qo da je bitno.Qo voli ono shto pishem,voli,qo ne voli,ne voli a svaqa svadza je nepotrebno gubljenje vremena za zabavu,shto bi trebao da bude forum.

Dakle, mislim na devojke koje jednostavno vole seks i izuzetno ga redovno upražnjavaju sa spektrom različitih tipova i kombinacijama istih, ne prezaju ni od čega i ne zgražavaju se na bilo kakve predloge a skoro svaki i prihvate.....
Ukratko, devojka koja (samim tim što je devojka) mnogo lako stiže do svega onoga o čemu većina vas sanja od tinejdžera pa na dalje..... I jednostavno koristi to sve.

Šta vi ustvari mislite o takvim devojkama, ali oću iskreno :mrgreen:

Generalno; da li biste je ženili, kresnuli; kako bi vam bilo da otkrijete tako nešto o sestri na primer i sl.

Ja mislim da ih se treba bojati...opasne su...upravo zato jer nemaju predrasuda, a ni granica.
Ja se bojim...:dash:

ja, zaljubljen smrtno u jednu slobodnu devojku, da probam da skiciram njen profil, mozda razumete:

je velika. u svakom smislu. znaci hrabra, mudra, puna sebe, velike oci, sigurna u sebe i zna hoce. njoj ne trebam ni ja niti bilo ko. ona je na prvom mestu. ne zeli da bude nicija, ne samo u odnosu na neku vezu nego uopste na sve u zivotu. ne zeli da bude ogranicena, ne postavlja okvire ali citira Rusoa kad kaze da sloboda nije ziveti bez pravila ali ziveti prema svojim pravilima. jako uspesna u svemu cime se bavi, a bavi se samo tim sto je bas zanima.

blabla, izdubio sam misao posto mi zvoni telefon non-stop, ybg.

ali, hocu kazem otprilike: meni se ne svidjaju zene koje trebaju muza da ih drzi za ruku kroz zivot. zene nisu slabiji pol. odnosno ne moraju da budu. meni ne treba neko manji od mene, koji ce mene nesto da obozava ili slusa, cak ni moje dete ni moj pas.

ne mogu ni da cenim nekog ko se postavi ispod. a kako tek da volim nekog za koga mislim da je manje vredan? znaci, za mene bar, zena treba da bude negde gde sam ja, da smo ravnopravni, da smo tim, partneri, da je to sve zanimljivo i uzbudljivo i ima smisao. znaci mora da bude slobodna i sama svoja.

mislim da mnogi muski ne vole takve zene posto ne mogu da ih poseduju, ali ja bas to znaci ne zelim. ne zelim nekoga da posedujem ili upravljam njim, pih.

sad, mozda ja vama sam cudan, ali mene zene hoce, skoro svaka. sladak sam i simpatican ali opasan baja, mogu da biram zaista i imam ribe bilo kakve. ali pih, nezanimljive su mi zene-zene, koje nisu uspesne i koje cekaju ili trebaju nekog, koje ne znaju sta ce same sa sobom, koje hoce da budu necije, meni to ne treba. jedino sto moze da me zainteresuje je neka jaka i slobodna zena bas. eto.

Poslednja izmena:

Back