Šta ustvari mislite o slobodnim curama?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Dakle, mislim na devojke koje jednostavno vole seks i izuzetno ga redovno upražnjavaju sa spektrom različitih tipova i kombinacijama istih, ne prezaju ni od čega i ne zgražavaju se na bilo kakve predloge a skoro svaki i prihvate.....
Ukratko, devojka koja (samim tim što je devojka) mnogo lako stiže do svega onoga o čemu većina vas sanja od tinejdžera pa na dalje..... I jednostavno koristi to sve.

Šta vi ustvari mislite o takvim devojkama, ali oću iskreno :mrgreen:

Generalno; da li biste je ženili, kresnuli; kako bi vam bilo da otkrijete tako nešto o sestri na primer i sl.

Dakle, mislim na devojke koje jednostavno vole seks i izuzetno ga redovno upražnjavaju sa spektrom različitih tipova i kombinacijama istih, ne prezaju ni od čega i ne zgražavaju se na bilo kakve predloge a skoro svaki i prihvate.....
Ukratko, devojka koja (samim tim što je devojka) mnogo lako stiže do svega onoga o čemu većina vas sanja od tinejdžera pa na dalje..... I jednostavno koristi to sve.

Generalno; da li biste je ženili, kresnuli; kako bi vam bilo da otkrijete tako nešto o sestri na primer i sl.

pfff.... pa iskreno ne mislim ništa. naravo, možda promenim mišljnje ako zaradim picajzle. uglavnom seks bude više nego dobar, (iskustvo čini svoje), a sad za nešto više pa, tu stoji ona klauzula, kao sa svim devojkama: ne sme da počne da me iritira. Što se u zadnje vreme dešava.... po pravilu... :confused:

još samo fali o mojoj sestri svašta da saznajem... :eek:
e tek tad je ne bih ženila! :mrgreen:

Onda, šta mislite o tim njenim postupcima? U razgovoru sa nekim trećim licem, ortakom na primer...

"Si čuo da se ona mala ka ra ko štuka, na sve strane, mislim da bih i ja mogao da umočim blablabla"
Onda ide vaša reakcija... je l je branite, kao, pa šta normalno da to radi odrasla je... ili ide ona druga priča "ma ja bih to macolom da joj razbistri pamet", drugim rečima;

Imate li problem sa poštovanjem takvih devojaka?

Onda, šta mislite o tim njenim postupcima? U razgovoru sa nekim trećim licem, ortakom na primer...

"Si čuo da se ona mala ka ra ko štuka, na sve strane, mislim da bih i ja mogao da umočim blablabla"
Onda ide vaša reakcija... je l je branite, kao, pa šta normalno da to radi odrasla je... ili ide ona druga priča "ma ja bih to macolom da joj razbistri pamet", drugim rečima;

ne. ni najmanje.

Primetila sam da žene često ogovaraju one koje žive i ponašaju se slobodnije, naročito žene koje su ili same ili u lošim vezama i brakovima.

Generalno;kako bi vam bilo da otkrijete tako nešto o sestri na primer i sl.

Не мислим ништа лоше, као што нисам ни када су причали својевремено о Северини...то је њен избор, њен живот,...

Ти који тако причају имају жешћи комплекс, мрзим такве мушкарце!
У суштини то што причају о њој сами су створили - тј то је њихових руку дело (ко разуме - схватиће шта сам хтела да кажем!).
А бљутави коментари жена су ми још огавнији!

sto bih banio ili kritikovao nekog treceg...i pored nekih moralnih nacela nisam ni sam cvece ruza pa bi malo licemerno bilo...pa bi neizostavna reakcija bila : "radi sta ocesh".

jedan prijatelj moj kresao jednu ribu...koja je inace zena,iako mladja od mene prilicno,sa dvoje dece iz dva braka.prvog muza sa drugim,drugog sa nekim trecim,vrzino kolo...uzas promiskuiteta.no da ne digresiram previshe...jednom prilikom idem sa ovim drugarom i naletimo na nju...vraca se odnekud i vodi dete.razmenishe oni par rece i svak na svoju stranu.kaze ovaj...vidi je bila na yebachinu.gledam ga...pa dobro majku mu da si ti isao negde u shtetu zar bi vodio i dete sa sobom aman.i pored svih njenih licnosti pozrtvovana je majka...sto jako postujem.

Cekaj jel mislis na nimfomanke?kresno bi je normalno a tesko da je ne bih mogao zadrzati..ne kazem da bih imo takve potrebe al mi je cudno da menja frajere trazeci bolji sex..znaci ima nesto tu jos neki prohtev ili problem pa nije za duze staze

Možda jednostavno hoće drugog da proba, možda je radoznala :aha:

A ne mislim na ninfomanke, koliko znam to je stanje koje se karakteriše kao medicinski problem, tj. nije baš zdravo ni normalno ponašanje, kao prežderavanje i sl.
Mislim na devojke koje se tako ponašaju, recimo, ove godine, a sledeće mogu biti nešto sasvim treće. Razlog može da bude što joj se hoće, a može da bude i što sebe smatra baš kul kada se vidi takvom jer je gledala samantu u seks i grad.

A ne mislim na ninfomanke, koliko znam to je stanje koje se karakteriše kao medicinski problem, tj. nije baš zdravo ni normalno ponašanje, kao prežderavanje i sl.
Mislim na devojke koje se tako ponašaju, recimo, ove godine, a sledeće mogu biti nešto sasvim treće. Razlog može da bude što joj se hoće, a može da bude i što sebe smatra baš kul kada se vidi takvom jer je gledala samantu u seks i grad.

pa izmedju nezasite radoznalosti i nimfomanije je jako tanka linija.

Jao i mi sada nemamo nijednog (kako vidim i nijednu) koji je ogovarao nečije promiskVitetno ponašanje tj. smatrao devojku koja se tako ponaša raspalom droljom.

Zanimljivo, mogla bih se zakleti da ih inače ima više.

Лехо,јеси ли гледала емисију како они (читај "мушкарци") врбују девојке и жене у бело робље?

Jao i mi sada nemamo nijednog (kako vidim i nijednu) koji je ogovarao nečije promiskVitetno ponašanje tj. smatrao devojku koja se tako ponaša raspalom droljom.

Zanimljivo, mogla bih se zakleti da ih inače ima više.
Vecinu ovakvih devojaka itekako ogovaraju, nisam citao bas sve postove iza ali ne mogu da verujem da niko to nije rekao.
Ne da ih ogovaraju nego ih proglasavaju najgorim ******.
Kada bi postojala PRAVA ravnopravnost u odnosu na muskarce, to ne bi bio problem, a takvo ponasanje bi bilo cak ok...
Sto se mene tice takve devojke su ok sve dok u startu znas na cemu si sa njima, ona druga vrsta kojoj je satisfakcija da muskarca povredi emotivno bi se pre nazval *****
Znaci zakljucak je: "Ukoliko oboje znate sta hocete u startu :zper: to je sasvim ok."
P.S - Ali realnost je da su ipak takve devojke predmet zestokog pljuvanja :/

Pa ne znam ne mogu posmatrati realno iz serije nesto sto nisam video do sad..imam u okruzenju jednu koja se krese za 3 odjednom al uopste ne mislim da uziva u sexu..cak za jednog prica da brzo svrsi i da nije nesto al opet joj je najbolji jer verovatno ima neke brze price..poznat je kao neki shatro menadzer pa joj to imponuje..tako da nije isto menjati..traziti..zbog sexa..kesha..ruckova..tripova statijaznam

naravno...da je covek dovoljan sam sebi reprodukovao bi se mitozom...hocu reci...moras da mislish nekada i na ljude oko sebe,ne po svaku cenu ali ne i po krajnjoj ceni.

Kako misliš "misliti na druge"? Ja bih da izolujemo tu jednu osobu, a ne da pričamo o njenom odnosu sa drugim muškarcima, ona može da ih laže, da tripuje brak sutra sa njima, ili može vrlo otvoreno da svede sve na seks i to na gomilu seksa sa ko zna kim i kada, znači nije pitanje da li je ona povredila nekog drugog (pretpostavimo da nije) na bilo koji način, već šta radi sebi i kako je drugi posmatraju zbog toga.

Back