Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je rekao da hocu da zivimNikad nije kasno,karta coveka je da zivi 120 godina,toliko i ja planiram. Tako ako imas negde oko 40 godina,sa zdravim zivotom lagano ces ziveti jos 60.
ovako ko do sad necu a za onako kako hocu je kasnomoras opisati svoju situaciju
Pripremaj se za novi zivot.Uci za ispite da polozis.
kako je bilo do sad,ovako ko do sad necu a za onako kako hocu je kasno
a meni se nepati vise
a nemam ni hrabrosti da se samoubijem i pametna nisam sta da radim
nema tu sta puno se opisuje, prosto ko pasulj
Pripremaj se za novi zivot.Uci za ispite da polozis.
Sto je covek bolji u bolji ce svet otici.
ovako ko do sad necu a za onako kako hocu je kasno
a meni se nepati vise
u nizozemsku ti eutanazija legalna
psihickoga bola ti je isto razlog za prekidanje patnjeNe moze covek da izvrsi eutanaziju ako je zdrav,to je iskljucivo za bolesne ljude koji prolaze kroz velike bolove.
Против тога не можеш, живот не можеш да избегнеш, јер он те још увек чека.ko je rekao da hocu da zivim![]()
ovako ko do sad necu a za onako kako hocu je kasno
a meni se nepati vise
psihickoga bola ti je isto razlog za prekidanje patnje
injekcija. kao za smrtne kazne u civilizovane zemljeAli to nikad ne moze da se dokaze. Eutanazija u drzavam kojima je dozvoljeno to se vrsi preko tableta. Prvo moras podneti nalog za eutanaziju,to se ceka oko mesec dana,ako ti odobre onda samo popijes to... AKo te odbiju onda nista.
Prvenstveno mora da se pogleda tvoje stanje,za psihicka stanja nije dozvoljena eutanazija.
injekcija. kao za smrtne kazne u civilizovane zemlje
mislim da je bilo spora oko toga zrtve zlostavljanja torture itd al ici ce u taj pravac da brate ako ti nije stalo zivit u ovakav svijet ne moras zivit