Sta uraditi sa zivotom kad je kasno za sve

Poruka
8.142
Sta?
drag.gif

ovako ko do sad necu a za onako kako hocu je kasno
a meni se nepati vise
a nemam ni hrabrosti da se samoubijem i pametna nisam sta da radim

nema tu sta puno se opisuje, prosto ko pasulj

Samo se kukavice samoubiju,kad pogledas samoubistvo je luksuz...
Pocni ispocetka,ako te muz nervira,razvod. Ako ti je posao problem,otkaz.
Ti sebe trebas da gledas,zivot je lep. Prosetaj samo kroz svoj kraj i videces da je zivot lep.

psihickoga bola ti je isto razlog za prekidanje patnje

Ali to nikad ne moze da se dokaze. Eutanazija u drzavam kojima je dozvoljeno to se vrsi preko tableta. Prvo moras podneti nalog za eutanaziju,to se ceka oko mesec dana,ako ti odobre onda samo popijes to... AKo te odbiju onda nista.
Prvenstveno mora da se pogleda tvoje stanje,za psihicka stanja nije dozvoljena eutanazija.

Ali to nikad ne moze da se dokaze. Eutanazija u drzavam kojima je dozvoljeno to se vrsi preko tableta. Prvo moras podneti nalog za eutanaziju,to se ceka oko mesec dana,ako ti odobre onda samo popijes to... AKo te odbiju onda nista.
Prvenstveno mora da se pogleda tvoje stanje,za psihicka stanja nije dozvoljena eutanazija.
injekcija. kao za smrtne kazne u civilizovane zemlje
mislim da je bilo spora oko toga zrtve zlostavljanja torture itd al ici ce u taj pravac da brate ako ti nije stalo zivit u ovakav svijet ne moras zivit

Ljudi koji su defetisti,njima je uvek zivot tezak i bez ikakvog smisla.Dosta ljudi ima koji kazu,tamo negde u cetrdesetim godinama,eh,sada je kasno
poceti bilo sta.Da ti nisu u pravu,navescu samo slucaj Jocike Broza.On je imao vec pedeset sest godina,kada je zavrsen za Jugoslaviju,drugi svetski rat.
I da li se on predao zivotu.? Ma kakvi. Krace vreme pre toga,on se proglasio za Marsala ! Proglasio se potom,za Predsednika Jugoslavije.Ubrzo se
ozenio,zenom mladjom od sebe 36 godina.Ziveo je kao Krez.Putovao po celom svetu i vladao punih 36 godina,kao vladar. Dakle,kasno za novi pocetak,
nije nikada.! Samo kukavice i slabici,placu nad svojom sudbinom,trazeci uzgred "krivca",sto im sudbina toboze,nije naklonjena.!

injekcija. kao za smrtne kazne u civilizovane zemlje
mislim da je bilo spora oko toga zrtve zlostavljanja torture itd al ici ce u taj pravac da brate ako ti nije stalo zivit u ovakav svijet ne moras zivit

Koliko sam upucen u drzavama Skandinavije to se vrsi preko tableta,cak sam i gledao dokumentarac o tome. Doktoru je potrebno da ima tvoja papirologija za bolest,oni otprilike zakljuce je l' imas jaku bol,ako imas onda ti odobre eutanaziju. Dok ne moze da se zakljuci kolika je psihicka bol...
Nije to ono 'Dobar dan,hocu eutanaziju da izvrsim',a doktor ti odgovori sa 'Moze'...

Back