Sta upisuje generacija '92??

e caooos....i ja sam '92 i odlucio sam Fon-smer ISIT....prvo sam mislio...da upisem Grajdjevinu zbog para ...ali sam skontao da me to ne zanima....pa onda programiranje na Matematickom ...pa sam odustao jer ne bih imao vremena ...da treniram borilacke vestine :P i malo da se provodim... :P....I onda fon definitivno....ima posla ima se slobodnog vremena nije bas puno lak fakultet ali je dosta laksi od predhodna dva faxa ...Fakultet je dobro organizovan...pa ne zove se dzaba fakultet organizacionih nauka.... :D to je moj stav !!! :D :) mozda budemo kolege ko zna !!! :D

i ja sam '92 godiste, treba da upisem pravni, idem u pravno poslovnu skolu, ali me nekako uhvati jeza kad samo pomislim koliko hiljada i hiljada strana cu morati da strebam necega sto me bas i ne zanima. Kazu da je isplativ, ali mene to taaaaako smara....Svidja mi se graficki dizajn, ali opet, da li bih imala neke vajde ovde od toga?sta vi mislite?

i ja sam '92 godiste, treba da upisem pravni, idem u pravno poslovnu skolu, ali me nekako uhvati jeza kad samo pomislim koliko hiljada i hiljada strana cu morati da strebam necega sto me bas i ne zanima. Kazu da je isplativ, ali mene to taaaaako smara....Svidja mi se graficki dizajn, ali opet, da li bih imala neke vajde ovde od toga?sta vi mislite?

Pa nemoj ako te ne privlaci covece , nije sve u parama ... Zamisli da ostatak svog zivota treba da provedes radeci nesto sto te ne zanima ...

uf.. Jezim se od pomisli na prijemni za fakultet. Mislila sam da sam se cvrsto odlucila za psihologiju, ali sam se ipak predomislila i sada razmisljam o engleskom. Psihologija mi se ne cini perspektivnom.. A engleski znam odlicno i volim to.. Najvise brinem zbog poena iz srednje skole, jer sam jako zaglibila prosle godine i sve sam za*****la :D

Evo ga jos jedan zainteresovani fonovac, smer ISIT :D Iz srednje cu, ako jos ovu preguram nekako, imati 40 bodova, ali to mi nista ne znaci... Konkurencija je paklena! Necu da idem na pripreme jer smatram da gubim dosta vremena za vezbanje tako, a posto nisam iz Bg-a putovao bih po 4,5 sati iz Pazara... Uzecu neke casove cisto da ponovom malo gradivo, a vise paznje bacam na vezbanje. Sa mnom na FON pokusavaju jos 2 druga i jedna drugarica za sad. Ova drugarica ce menadzment a nas trojica ISIT. Inace informaticki sam smer u gimnaziji, i profesor koji mi predaje informatiku mi je preporucio taj fax. Mozda pokusam jos negde da konkurisem sa matematikom, videcemo. A zeleo bih da pokusam i na neke druge fakultete da upadnem, ali ako stignem da spremim i neke druge predmete. Npr neki laksi predmet gde se nabuba samo i polaze se tipa ekologija, sociologija...

Buduci Fonovci dodajte me na fb.
HTML:
https://www.facebook.com/milosratkovic

Stiven imam jednu drugaricu koja je jako zainteresovana za fizicku hemiju ... Ona je mnogo voli isla je i u Petnicu nekoliko puta... tako da, nisi sam ;)

Evo ga jos jedan zainteresovani fonovac, smer ISIT :D Iz srednje cu, ako jos ovu preguram nekako, imati 40 bodova, ali to mi nista ne znaci... Konkurencija je paklena! Necu da idem na pripreme jer smatram da gubim dosta vremena za vezbanje tako, a posto nisam iz Bg-a putovao bih po 4,5 sati iz Pazara... Uzecu neke casove cisto da ponovom malo gradivo, a vise paznje bacam na vezbanje. Sa mnom na FON pokusavaju jos 2 druga i jedna drugarica za sad. Ova drugarica ce menadzment a nas trojica ISIT. Inace informaticki sam smer u gimnaziji, i profesor koji mi predaje informatiku mi je preporucio taj fax. Mozda pokusam jos negde da konkurisem sa matematikom, videcemo. A zeleo bih da pokusam i na neke druge fakultete da upadnem, ali ako stignem da spremim i neke druge predmete. Npr neki laksi predmet gde se nabuba samo i polaze se tipa ekologija, sociologija...

Buduci Fonovci dodajte me na fb.
HTML:
https://www.facebook.com/milosratkovic

Stiven imam jednu drugaricu koja je jako zainteresovana za fizicku hemiju ... Ona je mnogo voli isla je i u Petnicu nekoliko puta... tako da, nisi sam ;)

Znam da nisam sam ali imam pakleno malo kolega :(
Ne znam sto niko nece nauku covece ..... Mada gde zivimo i kako zivimo nije da sam bas mnogo sokiran ...

Back