Ja sam iz Nisa i hteo bih da vas pitam koju skolu da upisem posle 8. razreda , ja bih elektrotehnicku ali ne znam ima li posla posle te skole na prijamnom cu imati oko 60 poena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam iz Nisa i hteo bih da vas pitam koju skolu da upisem posle 8. razreda , ja bih elektrotehnicku ali ne znam ima li posla posle te skole na prijamnom cu imati oko 60 poena.
Kako znas da ces imati 60 poena?
![]()
Predpostavljam.
na maksimum iz srpskog ne racunaj![]()
upisi sta god 'oces, ko ti brani...![]()
[/QUOTE
Nisam ni reko da mi neko brani..
Sto da ne upisem elektrotehnicku? I saobracajnotehnicka mi se svidja..
upisi sta god 'oces, ko ti brani...![]()
[/QUOTE
Nisam ni reko da mi neko brani..
onda ti je glupo pitanje... msm, kako neko da zna sto TI da ne upises neku skolu... valjda TI sam treba da odlucis o sebi, a ne da ti neki nepoznati ljudi sa foruma govore sta je najbolje za tebe... razmisli malo![]()