Sta upisati?

Ja sam iz Nisa i hteo bih da vas pitam koju skolu da upisem posle 8. razreda , ja bih elektrotehnicku ali ne znam ima li posla posle te skole na prijamnom cu imati oko 60 poena.

Najbolje sine da upišeš neku stranku, samo završi srednju školu i direktor televizije ima da budeš ili zamenik direktora bg pijaca
Imao ja dovoljno poena i kipelo a evo me danas na birou i lupam gluposti sa onim slepcima sa politike

Ja sam iz Nisa i hteo bih da vas pitam koju skolu da upisem posle 8. razreda , ja bih elektrotehnicku ali ne znam ima li posla posle te skole na prijamnom cu imati oko 60 poena.

Не знам како је у Нишу али са том школом у Новом Саду нема посла са том школом ако немаш неког да те убаци. С друге стране ако имаш и убациш се у неку државну фирму има живот да те буде мед и млеко...

Мој савет је прво наћи везу за посао (ако не планираш факс после средње) па тек онда уписивати школу.... И да разлика између смерова често није баш мала тако да се и за то распитај добро...

Ako u osnovnoj školi nisi imao makar 4 iz fizike i matematike, savetujem ti da ne upišeš ETŠ (pogotovo ne četvorogodišnji smer).

Što se tiče zaposlenja, moraš nam prvo reći koji smer te zanima ;)
Predpostavljam.
z:D

na maksimum iz srpskog ne racunaj ;)
:mrgreen:

Back