Sta u Srbiji nije na prodaju?

Бл:
Онима који поричу постојање Божије, и тврде да је свет самопостојећи, и да су све ствари у њему настале случајем, без Промисла Божијег анатема.

Онима који кажу да Бог није Дух, него тело, или да Он није праведан, милостив, мудар, свезнајући, и друге такве хуле анатема.

Онима који се усуђују да кажу да Син Божији, а исто тако, и Свети Дух, да нису једно по суштини, и исте части са Оцем, и који исповедају да Отац и Син и Свети Дух нису Један Бог анатема.

Онима који говорећи булазне да долазак у овај свет Сина Божијег у телу и Његово вољно страдање, смрт и Васкрсење нису били потребни за наше спасење и искупљење од греха анатема.

Онима који одбацују благодат и искупљење проповедано Евангелијем као једина средства нашег оправдања пред Богом анатема.

Онима који се усуђују да говоре да Пречиста Дјева Марија није била Дјева пре рађања, при рађању и после рађања анатема.

Онима који не верују да је Дух Свети надахњивао Пророке и Апостоле, а преко њих упућује и нас на истински пут вечног спасења и потврђује исто чудесима, и сада обитава у срцима свих верних и истинских хришћана, и води их у свакој истини анатема.

Онима који одбацују све Свете Тајне држане од стране Цркве Христове анатема.

Онима који се одричу Сабора Светих Отаца и њиховог Предања, које је у сагласности са Божанским Откровењем, и побожно чувано од стране Православне Саборне Цркве анатема.

Онима који вређају и хуле на свете иконе, које Црква прима у спомен дела Божијих и оних који су му угодили, да би оне који их гледају надахнуле побожношћу и подстакле их да се угледају на њихове примере, и онима који кажу су оне идоли анатема.

Mihajlo...podforum Religija je ukinut odavno...ovde se diskutuje o politici...

Nexus 6:
Бл:
Онима који поричу постојање Божије, и тврде да је свет самопостојећи, и да су све ствари у њему настале случајем, без Промисла Божијег анатема.

Онима који кажу да Бог није Дух, него тело, или да Он није праведан, милостив, мудар, свезнајући, и друге такве хуле анатема.

Онима који се усуђују да кажу да Син Божији, а исто тако, и Свети Дух, да нису једно по суштини, и исте части са Оцем, и који исповедају да Отац и Син и Свети Дух нису Један Бог анатема.

Онима који говорећи булазне да долазак у овај свет Сина Божијег у телу и Његово вољно страдање, смрт и Васкрсење нису били потребни за наше спасење и искупљење од греха анатема.

Онима који одбацују благодат и искупљење проповедано Евангелијем као једина средства нашег оправдања пред Богом анатема.

Онима који се усуђују да говоре да Пречиста Дјева Марија није била Дјева пре рађања, при рађању и после рађања анатема.

Онима који не верују да је Дух Свети надахњивао Пророке и Апостоле, а преко њих упућује и нас на истински пут вечног спасења и потврђује исто чудесима, и сада обитава у срцима свих верних и истинских хришћана, и води их у свакој истини анатема.

Онима који одбацују све Свете Тајне држане од стране Цркве Христове анатема.

Онима који се одричу Сабора Светих Отаца и њиховог Предања, које је у сагласности са Божанским Откровењем, и побожно чувано од стране Православне Саборне Цркве анатема.

Онима који вређају и хуле на свете иконе, које Црква прима у спомен дела Божијих и оних који су му угодили, да би оне који их гледају надахнуле побожношћу и подстакле их да се угледају на њихове примере, и онима који кажу су оне идоли анатема.

Mihajlo...podforum Religija je ukinut odavno...ovde se diskutuje o politici...

БАШ СМО ПАМЕТНИ :shock: , ово се односи и на политику кроз коју се шири јерес.

nastavak sedmi
ovo je izvanredno izdanje nisam mogao otrpeti ovaj spektakl u srboslavskom paralamentu
ej srboslavci pa kod vas su i poslanici na prodaju
alo pa ovakav cirkus ste imali i pre par godinica i pravili ste od srboslavskog paralamenta igrokaz
i sada opet ispocetka
pa kako vi mislite da vas svet posmatra
pa kako vi mislite sutra sesti sa siptarima za stol da pregovarate
pa ko ce vise ziv i normalan vas shvatati ozbiljno
pa koji vam je tamo vas dopodne je kod vas moz da bidne a popodne ne mora da znaci
pa cekajte ljudi jel ta vasa elita kontaktira normalan svet jel oni gledaju i vide nesto i zapamte kada lutaju po svetu
pa jenkiji su vam danas odredili rok da do kraja godine razrese problem vase kolevke i gde vi tu vidite sebe
ajme sta vi radite mislim te vase stranke to me ne zanima ko je ko ali vi ste u totalno smrdanom sistemu

veKsla:
nastavak sedmi
ovo je izvanredno izdanje nisam mogao otrpeti ovaj spektakl u srboslavskom paralamentu
alo pa ovakav cirkus ste imali i pre par godinica i pravili ste od srboslavskog paralamenta igrokaz
i sada opet ispocetka
pa koji vam je tamo vas dopodne je kod vas moz da bidne a popodne ne mora da znaci
pa cekajte ljudi jel ta vasa elita kontaktira normalan svet jel oni gledaju i vide nesto i zapamte kada lutaju po svetu
pa jenkiji su vam danas odredili rok da do kraja godine razrese problem vase kolevke i gde vi tu vidite sebe
ajme sta vi radite mislim te vase stranke to me ne zanima ko je ko ali vi ste u totalno smrdanom sistemu

Што се ви Латини бринете за нас, ај мало ваша посла гледајте, читава држава хрватска је на геноциду СРБА настала.

Бл:
veKsla:
nastavak sedmi
i sada opet ispocetka

Што се ви Латини бринете за нас, ај мало ваша посла гледајте, читава држава хрватска је на геноциду СРБА настала.
decak jel imas ti bojler kad izmisljas toplu vodu

veKsla:
Бл:
veKsla:
nastavak sedmi
i sada opet ispocetka

decak jel imas ti bojler kad izmisljas toplu vodu

Јок само кажем да гледаш своја посла

madjarska preko ovlastenih agencija i lica drzavnim parama kupuje zemlju u vojvodini koja je jos uvek u srbiji
pazi madjari kupuju srpsku zemlju
ma greska srbijanci prodaju zemlju madjarima
pre nekoliko godinica austrijanci su isto pokusali u madjarskoj medjutim madjarska kao ozbiljna drzava donese zakon i to obustavi a realizirane prodaje ospori
da li je to moguce u srbiji

e sad je zapocela jos jedna utakmica oko otkupa duga srbijanske elektroprivrede prema ceskoj
tema utakmice je da su neki tipovi platili dug skuplje nego je trebalo i to za nekih dvanaestak milioncica $
e sad da li je tu neko muno neku proviziju ili kusur j***m liga nego ajde i da jeste isto me navodi na sledeca pitanjca
da li bi se moglo ocekivati recimo prodaja ili angazman par hiljada srbijanskih vojnika za recimo medjunarodne antiteroristicke akcije u kojima je cena glave oko pet hiljada $ a onda neki sukurdan iz beograda nonsalantno kaze ma pusti stoku ici ce oni i za dve hiljdice $
ili recimo kada se bude rasprodavao eps pa neki smislov obori cenu i kaze kusuraj me narednih dvadesetak godinica toliko i toliko po kilovat casu
ili recimo nis pa da se kusuraju sa litrama ili tonama nafte ili benzina
mislim e necu psovati
ali nije li ova zemlja definitivno kupljena

veKsla:
madjarska preko ovlastenih agencija i lica drzavnim parama kupuje zemlju u vojvodini koja je jos uvek u srbiji
pazi madjari kupuju srpsku zemlju
ma greska srbijanci prodaju zemlju madjarima
pre nekoliko godinica austrijanci su isto pokusali u madjarskoj medjutim madjarska kao ozbiljna drzava donese zakon i to obustavi a realizirane prodaje ospori
da li je to moguce u srbiji
Ako je to tacno sta sledi onda? Koordinirani izgredi i napadi na Madjare i zatim razumna intervencija i medjunarodni protektorat. Znamo kako to vec ide.

e,bre ti nisi veksla ,ti si tesla!!!cemu prijatelju bacanje bisera pred s....??
jesi li ti brate cuo da je ikad na vlasti ,u istoriji od kad postoje drzave,bila krajnja levica i krajnja desnica???skoro deset godina!!!to je bre korov,koji unustava sve oko sebe,a na zalost kad isisa sve sto je zdravo iz tla
on se i sam osusi!Mnogo mudrije srpske glave,od mene i tebe ,pisle su i upozoravale srbe sta ih ceka,ali ne vredi prijatelju,srbin je politicki,ekonomski neobrazovan!Srbin je lud,srbin je proklet,jednom ga ubijes on hoce opet!!peva bora corba

e juce je bivsa ministarka energetike i bivsa guvernerka lamentirala o srbijanskoj naftnoj kompaniji i njenoj prodaji restruktuiranju i ostalim glupostima
e najpre je ispljuvala sve zivo da niko nista ne zna itd
tu se jednim delom slazem jer vrh piramide takove kompanije ne mogu ciniti stranacki zjakani koji nista i nigde nisu radili a kamoli da upravljaju takvim sistemom
ali eks guvernerka kaze ja imam resenje imam coveka u inostranstvu koji bi to sve sredio ali trazi platu od dvesta hiljdica € plus njegov tim
zamisli ti nabudzene zjakace kao u srbiji i u nisu nema strucnih i sposobnih ljudi koji su u toj kompaniji formirani kao izuzetni strucnjaci ali domaci alajcausi ne daju im da rade
i sada ona tako narcisoidno nastupa i prodaje muda pod bubrege misleci da su svi slepci
pa pobogu takove njuske rasprodale su sve sta je valjalo u srbiji i dobijenu lovu pustili da se pozdere
pa ta umisljena ekspertica trebala bi najpre da bude direktor jedne tezge na nekom srbijanskom buvljaku mozda skonta kako se stvara lova

e danas su kresnuli nekakovu pec za topljenje gvozdja u smederevu
gazde zelezare su neki ameri koji su to kupili za dzabaka a dugove ostavili srbijancima da stenju skrgucu i otplacuju
elem kako su dana kresali tu pec koja je stajala osamnaes godinica ameri pozvali predsednika i premijera ostatka srbije da se slikuju smeskaju i vesele ka da su dobili na lutriji
a sta cete mozda su jadnici morali doci tamo jer im je i sef ambasador bio tamo
al dobro je*es to
aj sada zapitajte se da li je to normalno da nekome nesto prodas za dzabaka a sebi ostavis dugove i onda te taj jos pozove da moras doci kao fol na festu i da se kezis sam sebi i svojoj sramoti
ej ljudi pa meni je ekran pocrveneo i propiso od sramote

nastavak za*ebancije sa karcinoma
e verovatno se secate epizoda igrokaza sa isporukama raznih tipova den hagu i kao fol ono uvek se na konto istih namakne neka crkavica tako bar misle ovi hibridni menadzeri ostatka srbije
e sad aj malo da zamislite nesto onako hipoteticki
dakle odlazi dosta tipova u den hag crkavica kapa ono laganica i tada srbijanci ukapiraju da je taj biznis sa den hagom super i sta se desi
krenu srbijanci onako coporativno tovare se sami u vagone i pravac holandija e ali onda nastaje medjudrzavni spor buduci bi srbijanci prenapucili holandiju pa tako cekajuci u redu da u den hagu maznu kakovu optoznicu produze red po svim holandskim belgijskim i luksemburskim livadama i sta
e onda dolazi do velikog problema srbijanci uzurpirali sve pasnjake beneluksa i sada holandske krave nemaju sta i gde da pasu
odmah intervenise savet evrope savet ministara nato zato sta srbijanci unistavaju zelenu travu i ugozavaju ljudska prava holandskih kravetina
e kako su ove europske institucije trome i spore odmah sledi klizeci start beogradskog komiteta pravnika centra za kulturnu dekontaminaciju i hitno trce u den hag i uzvikuju evo resenja
e resenje je u sledecem sve holandske kravetina utovariti u jatove avione i prebaciti na zlatibor
e ali za*ebace se u jednom na zlatiboru nece biti vise govedara da cuvaju holandske kravetine ostale samo klimaktericne zene srbijanaca koji i dalje strpljivo cupkaju u redu cekujuci neku krivicu sa crkavicom da je posalju zeni koja ce uz svesrdnu pomoc fonda za humanitarno pravo pronaci nekog ramadana ili halimija kao govedjeg menadzera
e onda ce srbijanski menadzeri ukapirati i reci pa koji cemo mi u srbiji idemo mi u den hag tamo je lova je*es srbiju u njoj ostale samo klimaktericne zene i holandske kravetine

Back