Šta u medicini znači jedna internacionalna jedinica?

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ah taj svemocni gugl :aha:
https://en.wikipedia.org/wiki/International_unit
http://www.mineravita.com/vit/vit_iu.html

I_will_use_google_bart.jpg

:lol:

A da ugasimo ona forum Krstarice, posto je svako pitanje "glupo" jer jelte, odgovor se vec nalazi na tom Guglu....Cemu onda forum Krstarice. Gasite ga. :mafijas:

Verovatno bi cak i po misljenju moderatora trebalo da se ugase sva "nesuvisla" pitanja.
Sinoc je jedan jadnicak pitao za melanom ( ali melanom u zadnjem stadijumu gde nema vise ni leka ni pomoci) i moderator mu je sibnuo linkove
iz USA ( neke komplikovane studije sa sve tabelama sto ziv covek ne razume) jer nije imao vremena da se nosi sa tako efemernim stvarima.
Zato je nas Radovan ovde heroj:heart:
Nego ga nema, valjda peca na Dunavu.

Verovatno bi cak i po misljenju moderatora trebalo da se ugase sva "nesuvisla" pitanja.
Sinoc je jedan jadnicak pitao za melanom ( ali melanom u zadnjem stadijumu gde nema vise ni leka ni pomoci) i moderator mu je sibnuo linkove
iz USA ( neke komplikovane studije sa sve tabelama sto ziv covek ne razume) jer nije imao vremena da se nosi sa tako efemernim stvarima.
Zato je nas Radovan ovde heroj:heart:
Nego ga nema, valjda peca na Dunavu.

To nisam uradio kao moderator nego kao forumas. Ako imas neki problem, slobodno mi napisi na pp. Ovo sto si uradila nije u redu. Imao sam mnogo posla, a hteo sam da pomognem. Linkovi koje sam mu poslao su bili vise nego korisni, a tabele su razumljive za svakog sa vise od 2 grama mozga.

To nisam uradio kao moderator nego kao forumas. Ako imas neki problem, slobodno mi napisi na pp. Ovo sto si uradila nije u redu. Imao sam mnogo posla, a hteo sam da pomognem. Linkovi koje sam mu poslao su bili vise nego korisni, a tabele su razumljive za svakog sa vise od 2 grama mozga.
Mene je licno to njegovo pitanje ( a nije bilo bas ni jasno) nekako ubilo. Ti si mozda snoc imao mnogo posla i u redu je da si mu
dao linkove ( koje moze samo lekar iz UK ilI USA ) da razume, ali si mogao , kao sto sam i ja uradila u tri recenice da mu kazes kako stvari stoje.
A ne stoje dobro. Nego mene nervira da niko ( to s tobom i nema vise veze jer ti i nisi specijalista za melanome, zapravo nije niko)
vise nikada nece ni da pita tog coveka kako je, o cemu se , narocito kome se tu zapravo radi.
Ja inace problema nemam, barem ne za forum, cudi me da se raspitujes za moje devojacko zdravlje i probleme.:D

Back