- Poruka
- 63.764
Шта је проблем са темама?Puno sreće moderatorima sa novim temama zeli vam Stevica uz pjesmu "Uspori malo, sudbino sestro"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта је проблем са темама?Puno sreće moderatorima sa novim temama zeli vam Stevica uz pjesmu "Uspori malo, sudbino sestro"![]()
Da, baš je gadno pljuštalo kod Banovaca, već tamo dalje autoputem ko da ni kap kiše palo nije.U jbt ala lije
Tamo suncano bilo, sad u bgu lije ko blesava
To je zato sto si ti strani placenik domaci izdajnik pa pljujes na nas prosperitetKoja laž, najsrećnija zemlja je Finska. ovo je pravio neki naš bot od vlast garant.
Mi grejemo vec par dana...Ovde jedva da je poprskalo. Znači tamo treba opet da uključujem peć i nosim zimsku jaknu.
Узе ми реч из уста.To je zato sto si ti strani placenik domaci izdajnik pa pljujes na nas prosperitet
Zar ne vidis kvantni skok ekonomskog tigra!
Vidjela sam juce taj skok,toliki je da je u DM bar 30 % skuplje nego u Austriji. Ima se moze se.To je zato sto si ti strani placenik domaci izdajnik pa pljujes na nas prosperitet
Duplo je skupljiVidjela sam juce taj skok,toliki je da je u DM bar 30 % skuplje nego u Austriji. Ima se moze se.
Jok, gde skočio? U nebeske visine?To je zato sto si ti strani placenik domaci izdajnik pa pljujes na nas prosperitet
Traži da vrati.Узе ми реч из уста.
Ja sam se iskreno zapanjila juče.Duplo je skuplji
Znamo mi to godinamaJa sam se iskreno zapanjila juče.
Auuùu...a ja jos ovde svima pričam koliko je DM povoljan.Duplo je skuplji
Ja sam nesto prije par dana platila u AT ispod 5 € juče vidim ovde 789 dinara. Samo jedan primjer.Auuùu...a ja jos ovde svima pričam koliko je DM povoljan.
pa to ti je lako. kažeš oću dignem krake ne idem nigdeMrtva sam
Danas nisam spustila aparat, prvo me jahale trudnice a onda deca
A sad treba kod rodjaka na rodjendan da idemo porodicni rucak....ako bi mogli da me smeste ispod stola da spavam bilo bi super
![]()
Isli na kratko i pobeglipa to ti je lako. kažeš oću dignem krake ne idem nigde
Joj i ja ih volim, glupost su nevidjena ne rade nista posao ali nema veze volim taj ritual kao nesto sam uradila podmladila sam seKad smo kod DM-a zgarisala sam se sa nekom švabicom, ide sledeće nedelje kući, taman da mi donese onih dm-ovih seruma na kapaljku, te volijem više od bilo čega iako su obično đubrence.