E
emi li
Gost
Imam 20 god.,zelim da pocnem nesto da treniram,ali ne znam sta,posto se dugo nisam bavila sportom.Da li je bolje da odem na aerobik,fitnes ili na neku borilacku vestinu?Sta mi vi preporucujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
emi li:Imam 20 god.,zelim da pocnem nesto da treniram,ali ne znam sta,posto se dugo nisam bavila sportom.Da li je bolje da odem na aerobik,fitnes ili na neku borilacku vestinu?Sta mi vi preporucujete?
emi li:Imam 20 god.,zelim da pocnem nesto da treniram,ali ne znam sta,posto se dugo nisam bavila sportom.Da li je bolje da odem na aerobik,fitnes ili na neku borilacku vestinu?Sta mi vi preporucujete?
Ja mogu da ti preporučim jazz balet odnosno SHOWDANCE.Tu uvek učiš nešto novo, jako je interesantno a pošto se ja time bavim godinama [trener sam istog i koreograf], toplo ti preporučujem.Piši mi na mail ako te zanima {teabettyboop@yahoo.com], ili mi pošalji privatnu poruku. :wink:emi li:Imam 20 god.,zelim da pocnem nesto da treniram,ali ne znam sta,posto se dugo nisam bavila sportom.Da li je bolje da odem na aerobik,fitnes ili na neku borilacku vestinu?Sta mi vi preporucujete?
emi li:I ja sam cula da je capoeira interesantna,pa me interesuje br.tel.kluba ili adresa,posto ne znam nikog ko to trenira.
Sta bi drugo moglo da se pomisli da ces napisatiMaitre des Armes:Evo da i ja dodam neku ... najbolje ti je macevanje![]()
pocni da treniras olimpijsku disciplinu... malo poznatu kod nas... kreni da igras BADMINTON...emi li:Imam 20 god.,zelim da pocnem nesto da treniram,ali ne znam sta,posto se dugo nisam bavila sportom.Da li je bolje da odem na aerobik,fitnes ili na neku borilacku vestinu?Sta mi vi preporucujete?
Maitre des Armes:Evo da i ja dodam neku ... najbolje ti je macevanje![]()