Sta trenirati?

• Začetnik teme Začetnik teme emi li
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E

emi li

Gost
Imam 20 god.,zelim da pocnem nesto da treniram,ali ne znam sta,posto se dugo nisam bavila sportom.Da li je bolje da odem na aerobik,fitnes ili na neku borilacku vestinu?Sta mi vi preporucujete?

emi li:
Imam 20 god.,zelim da pocnem nesto da treniram,ali ne znam sta,posto se dugo nisam bavila sportom.Da li je bolje da odem na aerobik,fitnes ili na neku borilacku vestinu?Sta mi vi preporucujete?

uopste ne znaci da ces smrsati od aerobika, ali sigurno ces se bar malo oblikovati (sto ne mora da bude dovoljno). aerobik i nije bas zdrav za zglobove (posto djipas u mestu) ali je praktican, ne moras da ucis nesto extra, odskakuces i ides kuci manje ili vise znojav. aerobik ti je vrtenje jednog istog, a u borilackoj vestini ipak nesto naucis. imas i aerobik sa borilackim elementima tj tae bo

emi li:
Ja mogu da ti preporučim jazz balet odnosno SHOWDANCE.Tu uvek učiš nešto novo, jako je interesantno a pošto se ja time bavim godinama [trener sam istog i koreograf], toplo ti preporučujem.Piši mi na mail ako te zanima {teabettyboop@yahoo.com], ili mi pošalji privatnu poruku. :wink:

emi li:
:D Veruj mi kombinacija dva sporta je najbolja ja ti od srca preporucujem aerobik u kombinaciji sa Tekwondom!!! To ti je najbolja kombinacija i pocni odma da treniras! :)

emi li:
pocni da treniras olimpijsku disciplinu... malo poznatu kod nas... kreni da igras BADMINTON... :lol: ne znam odakle si,ali sve informacije o ovom divnom sportu mozes naci na ovom forumu,na temi badminton... javi se!!! veruj mi,super je!!! :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back