mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.662
Znam sve živo pitaj slobodno šta te brine.a ti si ceo svoj zivot proveo sa avionima i znas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam sve živo pitaj slobodno šta te brine.a ti si ceo svoj zivot proveo sa avionima i znas
hvala, ljubazan si ali cu se za odredjena pitanja obratiti strucnim ljudimaZnam sve živo pitaj slobodno šta te brine.
Ma jeste, al gde švabe znaju da našteluju paljenje, on je to verovatno sredio odoka, pa da pitamzar nije bembara njena ?
Što ja, pitaj ga ti, mene sramota...bolje ga pitaj da li je ukrajinka zadovoljna![]()
Probaj ništa te ne košta, možda ti pomognu.hvala, ljubazan si ali cu se za odredjena pitanja obratiti strucnim ljudima
mene ne zanima ali cim je on zevao u nebo i mirisao dim sa rostilja, moze da se predpostavi da li je ili nijeŠto ja, pitaj ga ti, mene sramota...
Vidim da si stručnjak i za zastave, pa reko da pitam:Probaj ništa te ne košta, možda ti pomognu.
Šta?mene ne zanima ali cim je on zevao u nebo i mirisao dim sa rostilja, moze da se predpostavi da li je ili nije![]()
me znam da li je bas rostilj, ali neka fast fud jeste..ima slika klope u kolimaŠta?
Probao roštilj?
Uaaaa Vučić!!!Kada vam se stropošta na glavu avion star više od pola veka onda kuku lele joj.
У том твом свету свашта уме да буде наопачке, то смо већ навикли.Ne vidiš dobro izgorele ti oči od botovanja, to je ruska zastava. Sutra kada te rusi zgaze zajedno sa vučićem ostaće samo masna fleka.
Da nisi metio u čibuk malo višee onog ......U zadnje vreme svašta viđam ali juče na nebu prolazi boing 727 iz davnih 60tih godina
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Boeing_727
Pogledajte prilog 1309760
Prošlogodišnji tekst o događaju od pre 27 godina.
Zaključak; posle čitanja članka proradila mašta.
Širok raspon tema nulte istinitosti!