Šta to leti iznad Beograda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Poruka
80.662
U zadnje vreme svašta viđam ali juče na nebu prolazi boing 727 iz davnih 60tih godina :eek:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Boeing_727

B-727_Iberia_(cropped).jpg

Живо се чудим како је неко голим оком могао да погоди који авион му лети изнад главе.
Bili na avalskom putu stali čekali neki roštilj i bacio oko, kada nisam paou nesvest :lol: leteći oldtajmer mislio sam da sanjam :lol: bio sa nekom strankinjom bilo me sramota i ona da vidi šta leti iznad beograda :lol:

mario video avion na nebu pa sta ce avion na nebu iznad beograd ?

da li je ovo tema za pogadjanje ili o cemu da pisemo ?
Avion je star više od pola veka i preleće beograd, bio na avali sa jednom ukrajinkom u poseti spomeniku nastradalim sovjetima u avionskoj nesreći. Na njeno kerebečenje sam joj odgovorio da među nastradalima ima i ukrajinaca. Usput sam je častio besplatnim pogledom na toranj u bojama ruske zastave.

IMG_20230312_184423.jpg

Avion je star više od pola veka i preleće beograd, bio na avali sa jednom ukrajinkom u poseti spomeniku nastradalim sovjetima u avionskoj nesreći. Na njeno kerebečenje sam joj odgovorio da među nastradalima ima i ukrajinaca.
Baš si ti mogao da vidiš tip aviona.
Ovo o Ukrajinki da i ne komentarišem.
Malopre si čekao roštilj, sad obilaziš toranj.
Pre će biti da si se napio brlje negde ispred zadruge, pao na leđa i onda se svašta priviđa na nebu...

Usput sam je častio besplatnim pogledom na toranj u bojama ruske zastave.

Pogledajte prilog 1309835
Da te malo ispravim, veliki Srbine:
To su boje srpske zastave.

P.S.

Svaka čast na oštrini vida.
U tom mraku da prepoznaš 727...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back