sta te briga

hello_world:
ja ne volim anakin da se razumemo

jao bas me je sramota necu vise da dolazim na krstaricu mesec dana kukavicki ali sta ces nikad nisam bila osoba za primer :) s te strane

jedino cu poslati julianu mail kad je audicija i to je to. znam da ste se jako potresli. da da imam i dijagnozu ali u medjuvremenu se sigurno povecala. da da treba da raskinem moju tzv vezu i bice mi bolje. ali necu josh.

ajd vidimo se prvog novembra.

mozete da pisete npr i koga biste banovali mada pretpostavljam da necete

ajd dosadni ste uzivajte u svojim malim jadnim zivotima pa se vidimo prvog novembra tad cu sve da vas volim.

Ја баш волим да те читам... :wink:

Ај' немој из ината да идеш...нек' цркну душмани, хехе...позз :wink: :razz:

ja ovo nisam procitala mene je blam ovo da procitam a vlajd ane pise nista znacajno : )

da pa shvatila sam da sam valjda kreten ali ne znam sad drugacije nema veze posto ovo niko i ne cita mogu da prdnem.......

e bozhe Bozhe daj mi snage da procitam ovo pisanije to ce raniti moju nezhnu dushu ako se suocim. zasto sam sada napisala pateticno ili nije. a mislila sam da sam cudo a izgleda da i nisam moram opet na hor da budem pametna :(

a io ne mislim da sam kreten a nadam se da ce neko da svrati a posto nema veze.....

inace nisam uradila posao kod mene posle perioda normale dolazi period ludila i nikako mi nije jasan potrebna mi je pomoc a pomoc ne dolazi..... pametna pomoc?????\
ne ludila nego nejasnih neraacionalnih radnji

e ako je neko dobronameran sto se kaze ok super ali ne mogu a nekad ne volim pohvale a nekad su losi komentari korisniji ne znam ne moze se vecno biti ususkan sto pokusavam.

pa ok i nemam preterano neznu dusu imam kao i svako za drugarice odnosno taj tip si nezan a za ostale si krele a objektivnih je malo malo sam se pogubila shteta.... hocu da jedem i necu da radim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

hah beznachajna sam... pa i van gog je bio u svoje vreme... nemam pojma mozhda :)

ok egocentricna sam pa da ne idem mnogo u drustvo i ne radim ne znam a trebalo bi ... evo od sutra......................................... haha salim se hocu ali gde

Back