Šta sve može da se pročita iz pupka

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167

Da li ste zgodni, trudni ili jako brzi?​

Ispupčen pupak ima tek 10 posto ljudi, u njemu se nalazi više od 1400 vrsti bakterija, a može otkriti čak i trudnoću ili brzinu trčanja
shutterstock_89239720.jpg

Tipovi i analiza ovde
https://forum.krstarica.com/threads/sta-sve-moze-da-se-procita-iz-pupka.932375/post-43265157

Koji je lepši?

Nedavno je istraživanje Univerziteta Helsinki pokazalo da ljudi preferiraju pupak u obliku slova T ili ovalnog oblika. Takođe, većini je ljudi lepši uvučen nego ispupčen pupak. Naučnik Aki Sinkonen tvrdi kako izgled pupka kod žena može biti simbol i njene ukupne lepote, ali i plodnosti, mada to zavisi od njegove simetričnosti, oblika i položaja.

Trudni ste

lg.php

Trudnoća rezultira brojnim promenama na telu, a iako uvučeni pupak ostaje unutra, a ispupčen spolja, tokom trudnoće oblik pupka se znatno menja. Kod esktremnog rasta stomaka u retkim slučajevima može da dođe do izlaska uvučenog pupka, koji takav ostaje i nakon porođaja. Nakon trudnoće, samo se oblik vrlo brzo vraća na stari izgled.

Od njega zavisi i brzina

Položaj pupka na stomaku može da posvedoči o tome koliko neko brzo pliva ili trči, pokazalo je istraživanje Univerziteta Djuk. Tako ljudi crne rase, koji u proseku imaju pupak postavljen za oko četiri centimetra više na stomaku nego belci, generalno brže trče. Visina pupka prilagodila se njihovoj evoluciji, prema kojoj su zbog puno kretanja izdužili noge, a pupak se popeo.

Gužva u pupku

U pupku ima preko 1400 različitih vrsti bakterija, a u nekim primercima ih može biti čak i više od 2500, pokazala je studija Univerziteta Severna Karolina. U njoj su naučnici analizirali sadržaj pupka 60 volontera i otkrili brojne zanimljivosti. Jedan volonter u svom pupku imao je bakteriju koja je pre pronađena samo u Japanu, iako on nikada u životu nije posetio tu zemlju.

klRk9kqTURBXy9mY2E2ZDI3Y2ZiZWRlMTkzZDU1YjFlZGJjYzQ2MGMzMy5qcGVnkZMCzQKeAIGhMAU

Ovaj oblik pupka ukazuje na skromnu, čak i temperamentrnu osobu sa velikim srcem, tihu i stidljivu. To su veliki optimisti koji dobro iskazuju svoje emocije.
Prosečan životni vek: 81 godina.

Očekivala sam da ću naći podatke o obliku pupka koji me zanima. Dopada mi se opis vlasnica ovog oblika pupka, samo im predug životni vek. Ko će to dočekati?

moj pupak je ispupčen, ali kao muškarcu, to mi i priliči ;)
Omfalomancijom se tumači ličnost na osnovu izgleda pupka.
Ispupčen pupak imaju snažne, ekstrovertne osobe i veliki optimisti. Istovremeno, to su i tvrdoglave ličnosti koje vole da se izbore za ono što žele. Drže do svojih stavova i lavovski se bore za njih. Dugo im treba da nađu odgovarajućeg partnera, ali onda ostaju dugo sigurni u vezama.
Životni vek - 72godine

Back