Sta sve ljudima nece zasmetati...

Strategija koju sam pomenula je usvojena na gradskom nivou i povlacenja nema. Moramo se boriti za nju. Svakako moramo biti spremni na razne situacije, ali bez preterivanja, to je samo jedan obican skup stanara na kome treba biti hladnokrvan i pokazati znanje o materiji, o kojoj god da se radi, bilo da su psi, ili mozda bas poznavanje funkcionisanja skupstine stanara. Ako Belli treba pomoc neka kaze, ja sam ponudila, ako treba i o funkcionisanju skupstine stanara.

uopste se ne slazem sa tobom , pises kao da zivimo u nekom svajcarskom kantonu a ne na najzatucanijem mestu na balkana..

Mislis da ce neka "Strategija" , nedobijanja pristanka 51% vlasnika stambenog prostora u zgradi, nepotpisivanje i odbijanje overe "odluke" od strane predsednika nesto doprineti ovom slucaju....sigurno da nece, to sto ce ona otici mirna hladnokrvna i pokazati znanje o materiji nece omesti nekog polupijanog penzosa ili komsiju "kelnera" da joj otruje pse ili nesto gore...ima samo jos vise da olos okurazi.

PS:cak cela stvar ima jako malo veze sa skupstinom stanara jer se okolina zgrade ne smatra zajednickim vlasnistvom stanara...jedino neko moze da zove sintere ili da izglasaju odluku o zvanju istih

Ma sta ti je covece? Znam da zivimo na vrlo, vrlo zatucanom mestu na svetu (nije najzatucanije, znam gora), ali moramo da se borimo da to ne ostane tako. Kad je vec pomenuta Strategija usvojena ne smemo se povlaciti. Takodje znam mesta gde ima pasa oko zgrade i niko ih ne dira. Ne kazem da je to neka ogromna cifra, ali ih ima. A znam i mesta gde su razgovori uspeli, znam i gde nisu, ali sigurno nece nista uspeti ako se ne pokusa. Ajde da ne skrecemo temu i ne tupimo. :besna: Bela ce traziti pomoc ako joj treba.

Ma sta ti je covece? Znam da zivimo na vrlo, vrlo zatucanom mestu na svetu (nije najzatucanije, znam gora), ali moramo da se borimo da to ne ostane tako. Kad je vec pomenuta Strategija usvojena ne smemo se povlaciti. Takodje znam mesta gde ima pasa oko zgrade i niko ih ne dira. Ne kazem da je to neka ogromna cifra, ali ih ima. A znam i mesta gde su razgovori uspeli, znam i gde nisu, ali sigurno nece nista uspeti ako se ne pokusa. Ajde da ne skrecemo temu i ne tupimo. :besna: Bela ce traziti pomoc ako joj treba.

:amen: "Piroćanac, pa uplati bre više taj tiket!" :dash:

Back